Klement Gottwald: Proměna

Jednoho rána se Klement Gottwald probudil ve své posteli a zjistil, že se proměnil v jakéhosi obludného imperialistu. Měl pěšinku jako kapitalističtí agresoři a dokonce na tváři hollywoodskou pihu krásy.


Když soudruha Gottwalda prohlédli nejen straničtí lékaři, ale dokonce specialisté přicestovavší ze Sovětského svazu, pověřeni samotným soudruhem Stalinem, vše se vyjasnilo a pracující celého socialistického tábora si mohli oddechnout: Soudruh Gottwald nebyl zmutován agenty CIA, pouze došlo k časovému posunu!!! Ta tvář, kterou soudruzi lékaři viděli, nebyla ksiftem nějakého amerického agenta, byť tak na první pohled vypadala. Ta tvář byla tváří Pravé Levice 2006 - pouze v padesátých letech si soudruzi nedovedli předdstavit, jak slušivě, upraveně a skoro decentně může vypadat reprezentant Jediné Pravdivé Politické Orientace padesát let po vítězství pracujícího lidu.
Po provedení důkladných testů se první zjištění soudruhů z Moskvy potvrdila a teď víme se stoprocentní jistotou: Ten podivný muž s pihou krásy, který je premiérem země, není žádná neznámá nula - jen čas trhnul oponou a starý dobrý Kléma teď má trendy look.
Jak víme, imperialistický nepřítel bdí a KGB i STB nesmějí sedět se založenýma rukama. Proto se nakonec díky jejich neúnavné ostražitosti našly i přímé důkazy - videozáznam toho, jak se Gottwald proměnil v Paroubka, všem dobrým soudruhům ke shlédnutí.
Tak pravila želva Leesa