Dominik Feri za mřížemi

Dominik Feri za mřížemi Zdroj: Reflex.cz

Dominik Feri u odvolacího soudu (22.4.2024)
Dominik Feri u odvolacího soudu (22.4.2024)
Dominik Feri u odvolacího soudu (22.4.2024)
Ferimu hrozí 3 roky za mřížemi. Exposlanec se odvolal k pražskému městskému soudu﷯.
﷯Ferimu hrozí 3 roky za mřížemi. ﷯Exposlanec se odvolal k pražskému městskému soudu﷯.
11
Fotogalerie

Do predátorských časopisů psal i Feri. Jeho články inspirovaly stovky sexuálních predátorů

Kandidát na ministra pro vědu Pavel Tuleja se vzdal své kandidatury poté, co vyšlo najevo, že psal články do predátorských časopisů, což následně rozpoutalo diskusi, zda je v pořádku do těchto časopisů přispívat.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Obšourník, Mladý deviant, Vošukávač nebo Znásilněníčko, to jsou jenom některé z celé plejády predátorských časopisů, do kterých Tuleja přispíval, což mu coby možnému ministrovi pro vědu a výzkum zlomilo vaz. Tuleja však není prvním ani posledním politikem TOP 09, který do podobných plátků přispívá.

„Naším asi nejslavnějším externím redaktorem je Dominik Feri. Nyní už přispívá sporadicky, ale ještě před pár lety tvořil až čtyřicet procent našeho celého obsahu. Ač mlád, měl toho k tématu hodně co nabídnout. Za všechny můžu vzpomenout jeho článek – Jak jí nasypat Rohypnol do Fanty, který inspiroval stovky sexuálních predátorů, aby vylezli konečně ze své ulity, osmělili se a šli na věc,“ vypráví šéfredaktor české pobočky mezinárodního časopisu Rape factor Aleš Rozinka.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat