Video placeholde
Snímek z natáčení Rodu draka
Snímek z natáčení Rodu draka
Snímek z natáčení Rodu draka
Snímek z natáčení Rodu draka
Snímek z natáčení Rodu draka
10
Fotogalerie

Rod draka: Viděli jsme šest epizod nového hitu HBO. Vyplatí se na předchůdce Hry o trůny koukat?

Nahradí potenciální vládkyně Sedmi království Rhaenyra v srdcích fanoušků khaleesi Daenerys, z bouře zrozenou? Těžko říci – druhá zmíněná nám své charisma a velkolepý příběh šikanované šlechtické holčičky probuzené v Amazonku servírovala po osm dlouhých seriálových sezon, zatímco nová princezna je téměř ještě dítě a už za pár dílů bude její představitelka nahrazena jinou, o vlas starší...

Televizní stanice HBO ovšem hlásí, že pondělní debut jejího původního fantasy seriálu Rod draka dosáhl historicky největší sledovanosti u všech nových seriálů nebo filmů uváděných na streamovací platformě HBO. Během prvních 48 hodin po uvedení prý první díl seriálu Rod draka zaznamenal nejvíce odsledovaných hodin ze všech nových titulů, včetně Reevesova zdařilého Batmana s Robertem Pattinsonem v hlavní roli, který měl na HBO Max premiéru letos na jaře.

V USA přilákala večerní nedělní premiéra na deset milionů diváků na lineárních platformách a HBO Max a stala se tak s největším počtem diváků pro jakýkoli nový původní seriál v historii HBO naprostým vítězem, hlásá nejnovější tisková zpráva HBO. To je sice všechno pěkné, ale vzpomínáte na osmou, poslední řadu GoT, zejména její závěrečnou epizodu? Podařilo se novým showrunnerům Georgi R. R. Martinovi a Ryanu Condalovi aspoň částečně zhojit šrámy na srdéčku, které skalní fandové při sledování 73., finálního dílu Hry o trůny utrpěli? Podívejte se na naše video, shrnující pocity po sledování prvních šesti z desítky epizod Rodu draka.