Video placeholde
Zápasník MMA Karlos Vémola s půvabnou partnerkou Lelou a jejich dcerou Lili
Zápasník MMA Karlos Vémola s půvabnou partnerkou Lelou a jejich dcerou Lili
Vémolova partnerka Lela Ceterová s dcerou
Karlos Vémola s Lelou
Zápasník MMA Karlos Vémola s půvabnou partnerkou Lelou a jejich dcerou Lili
11
Fotogalerie

Umělá prsa jsou pro mě naprosto zásadní, řekl v minulosti Vémola Reflexu. Teď se s přítelkyní rozchází

Jeden z kontroverních párů českého šoubyznysu v neděli ukončil svůj vztah. Bojovník MMA Karlos Terminátor Vémola (35) a silikonová krasavice Lela Ceterová (30) už netvoří pár. Rozchod rodiče ani ne roční dcerky Lili oznámili na Instagramu. Podívejte se na celý rozhovor s Karlosem Vémolou, který před časem poskytl pořadu Prostor X. A mluvilo se mimo jiné i o tom, podle čeho si přítelkyně vybírá.

„S partnerem prožíváme období plné změn. Jsme však rodiče překrásného děvčátka a to je pro nás oba důležité. Můj partner má náročné období, zdravotní komplikace a potřebu soustředit se na svou kariéru. Já se budu věnovat dcerce a svým aktivitám, Karlos má vytvořený prostor na rekonvalescenci a uspořádání duše i těla. Zklamala mě Karlosova nevěra, přetrvávala mezi námi krize, proto jsem odcestovala do Bratislavy, kde jsem si připravila potřebné záležitosti na stěhování. Stěhováním zabránil covid, ze kterého se musíme vyléčit, a potom odjíždíme,“ napsala na Instagram Lela Ceterová. 

Podívejte se na celý rozhovor s Karlosem Vémolou v pořadu Prostor X:

Video placeholde
PROSTOR X: Rozhovor s Karlosem Vémolou • Prostor X

„Jen naši blízcí ví, jak to mezi námi opravdu bylo a já se k našemu rozchodu dál nebudu nikomu vyjadřovat.. Na rozdíl od partnerky já na matku své dcery žádnou špínu zveřejňovat nikdy nebudu, o údajných nevěrách apod. Všechno jednou bohužel končí, byla to vše moje vina, i když jsme v tom byli 2. Od teď se budu jen soustředit na Lili, zápasnickou kariéru a ať jsme s Lelou Ceterovou co nejrozumnější rodiče..,“ uvedl Karlos Vémola na oplátku na svém profilu.