Video placeholde

Štáfek: Byl jsem na přesdržku a drog zkusil spoustu, přítelkyni teď bráním, část peněz z MMA dám na charitu

Moji vrstevníci to se mnou neměli lehké, prostředí mě poznamenalo, byl jsem na přesdržku, říká herec a režisér Jakub Štáfek. Proslavil se rolí v seriálu Ulice, ale taky jako Lavi z fotbalového Vyšehradu a naposledy svým vítězným zápasem v MMA. Jako zápasník se ale necítí, přestože trénoval poctivě. Teď se chce věnovat svým projektům za kamerou, mimo jiné i filmu o Lavim. Část peněz, které za své účinkování v MMA dostal, dá na charitu

Jakub Štáfek mluví o tom, že skončilo jedno období, to o dospívání. V tom mu prý pomohla pauza, kterou si vynutil ostrý trénink, a taky práce s mentálním koučem. Ten mu pomohl unést tlak a posunout se dál, šlo vlastně o terapii. Štáfek říká, že neuměl pracovat s popularitou a má za sebou období, kdy byl za kokota, zkusil prý i hodně drog. Z chyb se chce poučit.

Chci mít velkou rodinu, po minulých zkušenostech teď svou přítelkyni bráním, tvrdí Jakub Štáfek. Tlak médií a bulváru si podle něj nezaslouží. Štáfek média vnímá jako součást svojí práce, zároveň mu ale někdy vadí jejich přístup. Negativní reakce lidí i na svůj MMA zápas neřeší, zaznamenává je prý 15 let, a tak je na ně svým způsobem zvyklý.

Chci se teď věnovat svým projektům, mám jich v šuplíku hodně, říká Štáfek. Na nějakou dobu před kamerou končí. Bude točit klip, krátké seriály a hlavně filmový Vyšehrad. Ten je teď prý na správné cestě, scénář už je napsaný. Objeví se v něm hvězdy z NHL i známí fotbalisti.

Jak zvládal životosprávu a trénink? Proč ho bavila bolest a jednoduchost prostředí, ve kterém se kvůli MMA pohyboval? Proč prodělal na seriálovém Vyšehradu? Jaký bude filmový Lavi? Objeví se Štáfek znovu v Ulici?

Na další zajímavé rozhovory se podívejte zde  >>>