Video placeholde

Maršálek: StarDance mi dal rodinu. Ukázal jsem, že nemusíte být bůh tance

Ze soutěže StarDance dnes večer vypadl cukrář Josef Maršálek. Původní outsider nakonec došel až mezi pět nejlepších a získal si velké divácké sympatie. „StarDance vám dá takovou novou rodinu,“ řekl Maršálek o show v pořadu Prostor X. Vypráví také o tom, jak snášel kritiku poroty či nenávistné komentáře. A možná překvapí tím, že soutěž očekával náročnější.

Maršálek si také myslí, že svou účastí zboural některé stereotypy: „Píšou mi i lidé, kteří o mě předtím neslyšeli. Objevil se tam ‚vetřelec‘ Maršálek, který si šlape tu vlastní cestu,“ vypráví o reakcích, které dostává. „Já ukazuju těm lidem to, že nemusíte být bůh tance a můžete jít do soutěže s ostatními a aspoň to zkusit, protože to není málo,“ dodává úspěšný cukrář.

A zavzpomínal také na léta, která strávil v luxusním obchodním domě Harrods: „StarDance v porovnání s tím, jak já jsem kdysi pracoval, je procházka rajskou zahradou. Tady vůbec o nic nejde,“ myslí si Maršálek. Celý rozhovor o zážitcích ze StarDance, ale také o vánočním stresu či roli porotce najdete v úvodu článku.