Prostor X

Zpět na článek

Maršálek: StarDance mi dal rodinu. Ukázal jsem, že nemusíte být bůh tance

3 komentářů

Květa Korchová
3. prosince 2023 • 10:32
StarDance je pořad pro jinak orientované osoby, jak všichni vidíme. S jinými zájmy a cíly než v době, kdy tento začínal. Proto si myslím, že by bylo vhodné, zvážit ukončení moderování panem Markem Ebenem a paní Terezou Kostkovou. Tito dva krásní zjevem i svou lidskostí, lidé s takovou "kulturou", opravdu nemohou souznít. A to je moc dobře. Takových lidí v naší v kultuře, již mnoho není, zda-li vůbec...
Lilith Černá
3. prosince 2023 • 08:04
Na tyhle taškařice se nedívám a už vůbec nechápu, proč je mám povinně platit výpalným ČT?!
Jen tak letmo jsem z bulváru zjistila, že letos to nebylo ani tak o tanci, jako o propagaci LGBT. Je mi z toho blivno. Nějaký obtloustlý, zarostlý pekař, co se fotí v obscénních pozicích, lesbická farářka, jíž asi nedošlo, že být farářkou neznamená denně se ukazovat v šoubyznysu a vyprávět všem o své sexuální orientaci, se předvádějí na ČT.
Co bude příště? Pedofilové nebo nekrofilové tančí valčík?
p3p3
3. prosince 2023 • 06:22
Josef s Adrianou ukázali, že skvělá tanečnice s citem pro choerografii dokáže i s úplně taneční nepolíbeným tanečníkem vytvořit krásu na tanečním parketu. Josef ukázal, že jeho hudební sluch má skvělý a dokázal i lepším tanečníků jít správně do taktu. Někteří dobří tanečníci šlapou zelí a myslí si, jak jsou dobří. A porota, to je skupina lidí, kteří jsou bez citu pro správné posouzení tance. Genzer, jen říká, že, to bylo skvělé a sekne 5, ta Slovenka nejvíc urážela Josefa, protože má tu nejlepší vlastnost nenechat se rozhodit od poroty. Sice ho to vnitřně štvalo, ale vždy přispěchala partnerka se svým povzbuzení. U Chlapíka je rozhodování u všech stejné. Včera už bylo krásně vidět na bodování, že porota zařídila některé páry, aby měl víc bodú pár druhý. Příklad uvedu mezi páry herečky a paní Iva ta byla včera bezkonkurenčně nejlepší. Ať už to byla choerografie nebo provedení, skvělé ruce, ladnost pohybu a hlavně pocit hudby. Měli dostat že všech 3 dílů po 30 bodech. To vám taky předepisuje CNN, že nesmí mít ta nejlepší samé desítky? A tak, co vypadl Josef mne už ten pořad přestal bavit. Adriano a Josefe, mějte klidné vánoční svátky a do nového roku Vám přeji hodně zdraví.....-)