Video placeholde

Babiš je v křeči, Rakušan by měl být kandidát na premiéra, ne Bartoš, říká Michopulos z podcastu Kecy & Politika

O Babišově vládě se bude rozhodovat kolem pětiprocentní hranice, říká politický marketér a spolutvůrce podcastu Kecy a politika Petros Michopulos. Premiér už je podle něj v křeči a jeho kampaň ztrácí dynamiku, klíčových bude několik dalších dnů. Michopulos by doporučil koalici Pirátů a Starostů, aby teď dala dopředu Víta Rakušana. Měl by být i potenciálním kandidátem na premiéra a Michopulos detailně argumentuje proč.

Michopulos odhaduje, že hnutí ANO přetáhne těsně před volbami zpět voliče od Přísahy Roberta Šlachty. I na to je podle něj cílená poslední kampaň. Voliči se rozhodnou i podle toho, kdo udělá jejich život lepší, nebo ho aspoň nezhorší. Michopulos míní, že rozhodující bude taky volební účast. Čím víc lidí přijde, tím horší to bude pro koalici Spolu, Piráty a Starosty.

Proč hraje volební účast v neprospěch opozičních koalic? Jak se změnila kampaň hnutí ANO? Stal se z Petra Fialy lídr? A proč by měl být kandidátem Pirátů a Starostů na premiéra Vít Rakušan? Dozvíte se v rozhovoru.

Hlasovat pro Prostor X v soutěží Křišťálová lupa můžete ZDE >>>

Na další zajímavé rozhovory se podívejte zde  >>>