Beseda Andreje Babiše v pivovaru Cobolis

Beseda Andreje Babiše v pivovaru Cobolis Zdroj: Martin Bartkovský

Bartkovský: Babiš označil Charanzovou a Teličku za zrádce. Přiznal se ke Green dealu, Dostálovou nepustil ke slovu

Hnutí ANO se volby do Evropského parlamentu příliš nepodařily. Ještě během svého působení v Bruselu "zradily" Babiše Dita Charanzová a Martina Dlabajová, které se rozhodly znovu nekandidovat. Šéf opozičního hnutí tak chce europarlament obměnit o podstatně loajálnější lidi. Kandidátní listinu mu vede exministryně Klára Dostálová, ta měla být dnes v hlavní roli. Na předních příčkách je ale i stínový ministr zahraničí Bžoch, exhejtmanka středočeského kraje Pokorná Jermanová, i Babišova spoluobžalovaná v kauze Čapí hnízdo Jana Nagyová. Koho Babiš do pražského pivovaru v Burešově ulici na Ládví přivede? Uvidíme. Dění přímo z místa glosoval živě Martin Bartkovský.

Online přenos

Online přenos

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
11. dubna 2024 · 19:42

Akce tedy končí, fronta seniorů čeká na podpisy. Chtěl jsem platit, ale prý je to už zaplaceno. Pane poslanče, pokud toto čtete, dlužím vám pivo a asi 15 lupínku, tak se o ně kdykoli přihlaste. Protože vám rozhodně nechci nic být dlužen.

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
11. dubna 2024 · 19:46

Bžoch mluvil 5 minut, Dostálová 15. Babiš 70 minut. Pořád o tom samém. Green deal, migranti, euro, antifiala antirakušan. Nula vizí. Já bych si tu europoslance úplně nevybral. Na tomto místě glosář končí. Děkuji vám za pozornost. Byli jste, jako již tradičně, výborné publikum.

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
11. dubna 2024 · 19:46

DODATEK: Spodní prádlo ani mně ani nikomu jinému nikdo při odchodu nekontroloval.