Video placeholde

Festival Balaton Sound odhalil mnohé hvězdné vystupující

Ke dříve zveřejněným jménům, jako jsou Armin van Buuren, Mashmello, Paul Kalkbrenner, přibyl seznam dalších hvězd, které roztancují návštěvníky letošního ročníku letního plážového festivalu Balaton Sound. Patří mezi ně DJ Snake, Rudimental, Tiesto, Jess Glynne, G-Eazy, The Chainsmokers a další. Akce naplněná skvělou taneční hudbou s barevnou letní atmosférou proběhne od středy 3. do neděle 7. července u maďarského jezera Balaton.

Festival Balaton Sound 2019 zahájí svým setem DJ Tiesto, který patří mezi legendy elektronické a taneční hudby. Na hlavním pódiu se v průběhu pěti dní představí americké elektropopové duo The Chainsmokers. Neopakovatelnou show přiveze rapper a producent G-Eazy. Britská elektronická hudební skupina Rudimental je známa svými energickými koncerty a právě jejich vystoupení uzavře letošní ročník festivalu.

Letní party u jezera Balaton rozproudí i anglická zpěvačka Jess Glynne, jež byla několikrát nominovaná na cenu BRIT Awards. Její videoklipy se na YouTube pyšní stovkami milionů zhlédnutí, na Balaton Sound zazní hity jako Hold My Hand, I´ll Be There nebo Take Me Home. Fanoušci se mohou těšit mimo jiné na kolumbijského reggaeton zpěváka J Balvina, proslavil se například spoluprací s Cardi B na čtyřikrát platinovém singlu I Like It, který se vyšplhal na první příčku žebříčku Billboard Hot 100. Program rozšíří DJ Nicky Romero, populární americké duo Sofi Tukker nebo DJ Jauz, lídr Shark Squad. Elektrizující hudební sety předvedou umělci jako Dubfire, Vinai, Martin Jensen a Deorro. Nově zveřejněná jména uzavírá francouzské duo Tchami X Malaa, se svojí show nazvanou No Redemption koncertovali v posledních osmnácti měsících po celém světě.

Chystáte se nakoupit vstupenky? Pro ty, kteří chtějí zažít Balaton Sound od začátku do konce, nabízí festival pětidenní permanentky v ceně od 205 eur, k dispozici jsou i vstupenky třídenní od 165 eur a čtyřdenní od 179 eur. Jednodenní vstupné pořídíte již od 64 eur.

 

Dosud zveřejněný Line-Up:

ARMIN VAN BUUREN

DEORRO

DJ SNAKE

DON DIABLO

DUBFIRE

FUTURE

G-EAZY

HERNAN CATTANEO

J BALVIN

JAUZ

JESS GLYNNE

KILLY

MARSHMELLO

MARTIN JENSEN

NERVO

NICKY ROMERO

PAUL KALKBRENNER

RUDIMENTAL live

SOFI TUKKER

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

TCHAMI x MALAA

THE CHAINSMOKERS

TIESTO

TIMMY TRUMPET

VINAI

WILL SPARKS