Balaton Sound 2018

Balaton Sound 2018 Zdroj: Rockstar Photographers @balatonsound2018

Balaton Sound 2018
Balaton Sound 2018
Balaton Sound 2018
Balaton Sound 2018
Balaton Sound 2018
15
Fotogalerie

Armin Van Buuren či Marshmello. Balaton Sound zná první hvězdy. Máte 3 dny na koupi nejlevnějších vstupenek

Seznam prvních čtrnácti jmen maďarského festivalu Balaton Sound 2019 obsahuje hvězdy jako je Marshmello, Armin Van Buuren nebo DJ Snake. Festival zahájil předprodej nejlevnějších vstupenek v pondělí 10. 12., dostupné budou jen tři dny. Festival proběhne od středy 3. do neděle 7. července.

Od pondělního poledne bude probíhat prodej nejlevnějších vstupenek, poběží však jen 72 hodin. Majitelé lístků se mají na co těšit. Prvním oznámeným jménům vévodí šéf Mellogangu, maskovaný DJ Marshmello. Nechybí ani hvězda labelu Armada a českými fanoušky milovaný Armin van Buuren. Na břehy Balatonu se po roce vrátí i DJ Snake.

Balaton Sound je pětidenní nonstop festival na pláži maďarského jezera Balatonu. Každý rok tu vystupují také současné hvězdy rapu a hiphopu, v roce 2019 se představí atlantský rapper Future, který v roce 2017 vydal alba Future a Hndrxx. Po delší odmlce se vrací i berlínský Paul Kalkbrenner. Nebudou chybět ani charismatická dvojčata, krásky vystupující pod názvem Nervo.

Future house Don Diabla bude jen jedním z mnoha stylů na které budou moci tančit návštěvníci na pláži jezera Balatonu v maďarském Zamárdi. Na skvělé party budou hrát i Hernan Cattaneo, Will Sparks a nebo také Timmy Trumpet. Dorazí také zástupci proslulé Ibizy, tentokrát residenti Sunnery James & Ryan Marciano a Killy.

Line-Up: 

ARMIN VAN BUUREN

DJ SNAKE

DON DIABLOí

FUTURE

HERNAN CATTANEO

KILLY

MARSHMELLO

NERVO

PAUL KALKBRENNER

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

TIMMY TRUMPET

WILL SPARKS