Video placeholde

Orální sex dlouhý jako metalové album. Hrdina bizarní sexuální scény si vylízal umístění v Bad Sex Awards

Copywriterka a spisovatelka Iva Hadj Moussa loni nepříznivě zaujala literární veřejnost nanicovatým románem o rádoby instagramové influencerce. Do svého letošního románu Démon ze sídliště promítla svou vášeň pro black metal a udělala dobře. Protagonista jejího svižného, živelného vyprávění, šestnáctiletý Šimon, žije v Táboře, vysedává po hospodách, snaží se rozhýbat svou blackmetalovou kapelu a našlapuje kolem tenké hranice mezi dospíváním a dospělostí. Na ní ho čeká mnohé – třeba takřka třičtvrtěhodinový orální sex za zvuků norské blackmetalové skupiny Mayhem. To je 7. místo naší ankety Bad Sex in Fiction Award, tedy anticeny za špatný sex v nové české próze, kterou každý rok vyhlašuje časopis Reflex.

7. místo: Iva Hadj Moussa - Démon ze sídliště

Vyzkoušeli jsme čtyři různý polohy – já nahoře, ona dole, pak jsme se vyměnili, pak tak trochu divně z boku a pak jsem ji lízal, hrozně dlouho, skoro celý album De Mysteriis Dom Sathanas. Ronda měla úplně rudý tváře a pošeptala mi, že se udělala. Nevěděl jsem, jak si to mám ověřit, ale bylo fajn to slyšet. 

Copywriterku a spisovatelku Ivu Hadj Moussu už jsme v naší anticeně jednou měli. Loni „zabodovala“ se špatnou knihou o rádoby influencerce (Šalina do stanice touha), letos se umístila s dobrou knihou o mladém metalistovi. Ten žije v Táboře (což je prý maloměsto, s čímž by minimálně táborská polovina naší poroty s chutí polemizovala), vysedává po hospodách, zkouší rozhýbat poněkud skomírající kapelu a do toho poznává všechno to, co tvoří hranici mezi dětstvím a dospělostí. Třeba polohu „tak trochu divně z boku“ nebo takřka třičtvrtěhodinový orální sex – tak dlouhé je totiž zmíněné album norské kapely Mayhem. Bohužel, i přes slibné začátky zůstane z protagonistova vztahu s Rondou to, co z většiny pubertálních lásek. Vzpomínky na hezké chvilky, sexuální iniciaci… a v Šimonově případě možná i na namožený jazyk. 

Ještě bychom mohli přihodit pár vtípků o tom, z čeho všeho se Šimon dovedl nebo nedovedl vylízat, ale to možná až někdy příště. Třeba nad dalším románem Ivy Hadj Moussy. Tato spisovatelka se ukazuje jako perspektivní pisatelka špatných sexuálních scén a může se nadále zlepšovat. Její šestnáctiletý metalista si vylízal (pardon) sedmé místo. 

Žebříček nejhorších sexuálních scén za rok 2021 zvěřejňujeme postupně každý den až do Štědrého dne. Kompletní seznam článků najdete zde  >>>