Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček byl označen za českou delegaci. Žádná taková ale nebyla.

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček byl označen za českou delegaci. Žádná taková ale nebyla. Zdroj: reprofoto YouTube

Ondráček si hraje na Východě, Lenin by dal české komunisty postřílet

Poslance za KSČM Ondráčka uvítali v Doněcku proruští separatisti jako státní návštěvu z České republiky. On sám se asi zhlédl v Gottwaldovi, ten jezdil do Ruska učit se, jak nám doma zakroutit krkem. A zakroutil. Jenže to, čemu se náš komunista v Doněcku klaněl, nebyl Lenin. Nebyl to ani Stalin, ani Brežněv. Byl to výsadek novodobého cara Putina snažící se rozvrátit Ukrajinu, vy komunisto.

Ondráček – zvaný mlátička – třicet let po mlácení lidí zahrál si na vládní delegaci republiky, ač je jen komunista. Politická praxe celé ideologicky vyrajcované KSČM je nepochopitelná. Doma podporují vládu miliardáře, venku kdejaký zhuntovaný režim, diktátory i siroty po komunismu. Severní Koreu, Venezuelu. Kde je nějaký úpadek, rozklad, kde se hodně viditelně dupe po svobodě, tam vysílají své sympatické úsměvy. Marx by z nich dostal psotník, Lenin by dal ty úchylkáře, tu kontru postřílet. Gottwald jezdil na Východ nacvičovat stalinský styl. Když tam prchnul před nacismem, šest let se před Stalinem třásl. Co komunistů tehdy komunista Stalin zavraždil. Ondráček se v Doněcku nic nenaučí, natož kroutit nám krkem. Proč tam jezdí, je jasné: komunista provokuje a zrazuje demokratickou republiku a pomáhá imperialistovi z Moskvy, který si myslí i na nás.

Kdyby tam na Východ jednou musel prchnout, byla by to pro něj tragédie. Na způsob života, kterého by se v Rusku, v Koreji, ve Venezuele dočkal, by si asi tento salonní komunista nezvykl. Být komunistou a vyžírat výhody v bezpečí parlamentní demokracie je příjemnější. Kdyby ale měla parlamentní demokracie drápy, Ondráčka by potrestala. Třeba by ho vydala do Ukrajinské republiky, kde se v Doněcku svým šaškováním a vydáváním se za vládní delegaci dopustil trestného činu. Ale tím předstíráním, že je delegace z ČR, se asi dopustil trestného činu i doma. Udělají mu něco, nebo ho prezident podrbe za uchem? Nebo hrát si na červeném koberci nějakých povstalců na státní delegaci může každý, i já?