Piráti: Když nám nevěříte ve věci perpetuum mobile DALYN, tak...

Piráti: Když nám nevěříte ve věci perpetuum mobile DALYN, tak... Zdroj: Profimedia.cz

Na serveru Pirátské strany propaguje její člen perpetuum mobile
Na serveru Pirátské strany propaguje její člen perpetuum mobile
Na serveru Pirátské strany propaguje její člen perpetuum mobile
Na serveru Pirátské strany propaguje její člen perpetuum mobile
Na serveru Pirátské strany propaguje její člen perpetuum mobile
5
Fotogalerie

Piráti: Pusťte nás na ně, prodáme vám perpetuum mobile a zabijem vás!

Nástup Pirátské strany do Parlamentu provázelo jejich heslo “pusťte nás na ně”. Pánové z Pirátské strany tím chtěli říct, že budou jiní než „oni” - tradiční politici. A skutečně jsou. To, co předvádějí, zatím nepředvedl ani doktor Sládek neblahé paměti.

Je to už pár měsíců, co jsme v Reflexu psali o tom, jak podvodníci ze Zlína kradou na perpetuum mobile s názvem DALYN. Zařízení má dle reklamy šetřit elektrický proud, v realitě pak odporuje zákonu zachování energie a jde o čistý podvod. Stroj propagoval - ve smyslu komerční reklamy, doporučoval nákup - na serveru Pirátské strany její pražský aktivní člen a servisní technik onoho podvodného zařízení Josef Kadleček. Ten nám také uspořádal prezentaci, a přesvědčivě při ní prokázal, že DALYN je nejen podvod, ale navíc podvod pro slabomyslné.

Na věc jsem se zeptal pana Bartoše, hlavního to Piráta. Odpověděl: „Nebudu řešit frackovitý styl vašeho emailu, neboť jsem na podobný z vašeho veřejného projevu a textů, na které občas narazím, zvyklý. Jsem nesmírně rád, že jste objevil kouzlo transparentního veřejného diskusního pirátského fóra.“ Že se alternativec hned poté, co dostane funkci a koryto, začne chovat k o generaci staršímu člověku jako hulvát, mne u člověka s dredy a poslaneckým průkazem nepřekvapí. Takže jsem Bartošovo hulvátství ani nepublikoval.

Ale považuji za plně prokázané, že o propagaci zlodějiny na jejich serveru ví nejvyšší vedení Pirátské strany tři měsíce. Následně vyšel v Reflexu velký článek, že DALYN je podvod a že té zlodějině dělají reklamu na svém serveru Piráti. A na našem webu video, kde je to, že je DALYN sprostý a hloupý podvod, vidíte na vlastní oči. Video vyšlo dne 28. června 2018.

Krademe dál!

Blíží se nám volby, tak jsem se z lumpačiny podíval na pirátský server, co nám zase hezkého píše servisní technik DALYNu: První příspěvek ve fóru Diskuze k tvorbě programového bodu Životní prostředí - Volby 2, výše jmenovaný Josef Kadleček: „Vývoj a nasazení nových technologických řešení, která sníží spotřebu a zvýší efektivitu. Opět musím uvést web nami-tech.com. Nedrahé, návratnost ani ne 2 roky, spolehlivé. Bez legrace světově unikátní. Patentová přihláška.“

A v další diskusi pak: „O co jde, je nami-tech.com. Zařízení, které přeměňuje elektrickou energii v teplo s účinností okolo 140 procent. DALYN je pro mě ta nejlepší obrana před energetickými společnostmi. Případný oponent tohoto „perpetua mobile“ nechť si laskavě 10x přečte můj podpis. Snad pochopí.“

V dalším fóru: „Tři roky pracuju jako OSVČ živnostník pro firmu NaMi. Tři roky mám zkušenost, tři roky je pro mě naprosto normální, že se dá na elektrickém odporovém ohřevu ušetřit 25-35%. Instaluju, servisuju, ba i jsem si i dvakrát dealnul. Deklarováno AVČR, že zařízení neovlivňuje elektroměry. Od TÜV SÜD k dispozici certifikát, že na základě měření fy TECTRA zařízení skutečně efektivněji přeměňuje elektrickou energii v teplo.“

Tento text píšu skoro o tři měsíce později. Je to tam pořád. Přestože i šéf Pirátů čtvrt roku ví, že se na jejich serveru propaguje zlodějina, je mu to jedno a nechá tam na ni reklamu dál.

Jste proti? Zabil bych vás!

Naprostým vrcholem politické kultury Pirátské strany je pak podpis servisního technika perpetua pana Kadlečka. Dočteme se v něm: „Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním (Herbert Spencer). Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru. Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!“

Dle slovníku cizích slov znamená devitalizovat umrtvení nervu v zubu, což v tomto kontextu nedává smysl. Podle latinského slovníku však je „de“ latinská předpona ve významu od- nebo opak, slovo vitae znamená život. Pan Kadleček si tedy podle všeho myslí, že by se měli všichni lidi, co nevěří na jeho podvody s perpetuum mobile, oddělat. Usmrtit, zabít. Kdyby napsal řadový občan na Facebook, že lidi, kteří s ním nesouhlasí, je potřeba zabít, jde před soud. Že to má Pirát Kadleček na svém profilu na stranickém serveru, je OK.

Volte Piráty!

A tak jsem se rozhodl, že v komunálních volbách budu nově volit Pirátskou stranu. Ještě skoro čtvrt roku, co všichni vědí, že se na pirátském serveru propaguje sprostá zlodějina, tam ten slabomyslný podvod Piráti nechávají propagovat dál. Nově přibylo, že pan Pirát, co se na DALYNu přiživuje, by nejradši všechny, co mu ty jeho podvody nežerou, zabil. A na něco takového se nezmohl ani doktor Sládek, vůdce ultrapravice z počátku devadesátých let.

Tato společnost je v kolapsu, a konec je nezvratný. Proto je třeba děje vedoucí k zániku urychlit. A tak budu místo ODS nyní volit Piráty, aby se ten systém rozsypal co nejdřív a my se vrátili do jeskyní. Věřím, že Kadleček, Bartoš a DALYN to zařídí.