Nejméně patnáct lidí zranil sekáním sekerou sedmnáctiletý afgánský uprchlík ve vlaku v Bavorsku v noci na úterý.

Nejméně patnáct lidí zranil sekáním sekerou sedmnáctiletý afgánský uprchlík ve vlaku v Bavorsku v noci na úterý. Zdroj: ČTK

Teroristický útok uprchlíka v Bavorsku. Sluníčkáři jsou spoluviníky

Sedmnáctiletý afgánský uprchlík spáchal v Bavorsku - ani ne týden po vraždách v Nice - další islamistický teroristický útok, tentokrát sekerou. My všichni xenofobové a skorofašisté jsme to čekali už dávno. Přiznají sluníčkáři vinu za oběti?

Nejméně patnáct lidí zranil sekáním sekerou sedmnáctiletý afgánský uprchlík ve vlaku v Bavorsku v noci na úterý. Před útokem křičel „Alláhu akbar!“ Jde o útok, který následuje ani ne týden po vraždění v Nice, ale je v něčem zásadně odlišný. Už nevraždili „naši“ evropští muslimové jako v Paříži a Bruselu. V Bavorsku se pokusil vraždit uprchlík, imigrant.

Všichni, kdo mají elementární ponětí o sociologie a psychologii terorismu, věděli, že lavina uprchlíků z islámských zemí, která od loňska zaplavuje Evropu, obsahuje teroristické buňky. Odhady se lišily - od stovek až po mnoho tisíc, což je pořád ve více než milionu přišedších v loňském roce plivnutí do oceánu. Hrstka, která se nedá zpravodajsky nijak ošetřit, protože o většině imigrantů nevíme vůbec nic, ani jak se jmenují. Doklady mají vystavené podle toho, co v Německu řekli úředníkovi. Takže všichni jsme to věděli - od šéfa německé tajné služby až k nám do redakce Reflexu. Společenská atmosféra, politická korektnost, však podobné myšlenky skoro vytlačila z veřejného prostoru a vystavila jejich nositele odsudkům a šikaně intelektuální proimigrační levice. Nyní se v úplnosti ukázalo, že ti xenofobové a fašisti měli úplnou pravdu. Že s imigrační vlnou přišli teroristé a budou nás zde vraždit.

Prosím proto všechny sluníčkáře, aby se alespoń přihlásili k podílu své viny. Přímé zavinění a zodpovědnost nese Merkelová, Junker a všechna tahle eurosocialistická věrchuška. Ale metafyzickou vinu - „neudělal jsem dost proto, abych tomu zločinu zabránil, spolu s dalšími jsem metl pachateli cestičku do Evropy k jeho obětem“ - tu nesou všichni proimigrační aktivisti, sluníčkáři.

Nejen ti oficiální, ze zemí, kde nějací uprchlíci jsou, ale i ti čeští nafoukaní intelektuálové, cool a progresivní polomozci z kavárenské nemarxistické levice, kteří považují „xenofobní“ veřejnost za pokleslou luzu. Pokus o vraždění v bavorském vlaku ukázal, že ta „xenofobní lůza“ má plnou pravdu.