Bdělé oko.

Bdělé oko. Zdroj: Peter Griffin (volné dílo)

Lounská policie zatočila s kriminalitou imigrantů!

Městská policie šumného města Louny dosáhla výrazného úspěchu v boji proti mezinárodnímu terorismu a kriminalitě přistěhovalců. Její nekompromisní zákrok ukazuje, že Konvička má pravdu a nebezpeční jsou vlastně všichni imigranti!

Žatecký a lounský denik.cz upozornil na otřesný případ kriminality imigrantů, jejž odhalila bdělá městská policie v Lounech. Pachatele po zásluze potrestala. Zločin byl odhalen jen díky kamerovému systému, který je ve městě instalován a jenž znovu potvrdil správnost a přínosnost trvalého kamerového dohledu nad občany. Pojďme se podívat, co se vlastně stalo.

Jak oznámil list, městská policie „9. května odpoledne sledovala kamerovým systémem na Tyršově náměstí muže, který se pohyboval před tamní vietnamskou provozovnou, do které následně vstoupil. Vzápětí muž opustil provozovnu a v ruce držel jednu cigaretu. Na místo se dostavila hlídka městské policie, které muž doznal, že mu prodejce z obchodu prodal kusovou cigaretu. Protože prodej kusových cigaret je zakázaný, strážníci prodejci uložili blokovou pokutu.“

Zdá se, že obavy z migrantů jsou oprávněné a důvodné — a to i tehdy, když se jedná o ekonomické přistěhovalce z Vietnamu, nejen o muslimské uprchlíky ze Sýrie. Jak předpokládal Blok proti islámu i Národní demokracie, cizinci se zde skutečně začínají dopouštět hanebné a celospolečensky nebezpečné kriminality. Kriminality, již naštěstí alespoň v Lounech dokážou bezpečnostní složky nekompromisně potlačit.

Takže gratuluji veliteli lounského zásahu, který nebezpečného imigranta dopadl, a ptám se na jednu jedinou otázku, jež jistě musela napadnout každého vlastence čtoucího tento článek: Proč nesmějí policisté v podobně závažných případech trestné činnosti, jaký vypátrali v Lounech, rovnou použít zbraň?