Demonstrace na podporu Palestiny

Demonstrace na podporu Palestiny Zdroj: Jiří X. Doležal

Jak přemýšlí propalestinský aktivista?

Na páteční demonstraci za mír pro Palestinu jsem natočil video, které podle mne dobře ilustruje, co běhá v hlavě propalestinským aktivistům a s jakým chováním se budeme setkávat v blízké budoucnosti mnohem častěji.

Video dokumentuje moje napadení propalestinským pacifistou (nebojte, má jen minutu).

Video placeholde
Demonstrace za mír pro Palestinu • Jiří X. Doležal

A tady je moje minianalýza jeho chování:

1. Propalestinský aktivista, cizinec, se usadí v ČR.

2. Když začnou jeho krajané, palestinští Arabové, v Izraeli vraždit Židy, vyhlásí demonstraci na podporu terorizovaných Palestinců.

3. Na území země, kde se nachází jako host, uspořádá demonstraci proti oficiálnímu spojenci hostitelské země (Izrael je s Českou republikou ve vysoce přátelských vztazích a jde o tradičního spojence ČR).

4. Pokud je na této veřejné demonstraci, na kterou zval širokou veřejnost, tázán a fotografován novinářem, volá policii a žádá jeho vykázání.

5. Když policie neuposlechne, odpoví fyzickým násilím.

6. A nakonec znovu volá policii, aby mu pomohla odehnat z veřejně přístupného místa lidi, kteří jsou zde doma a neporušují žádné zákony. Chce je nechat vyhnat z místa, které si obsadil pro prosazování svých zájmů nepřátelských k zájmům hostitelské země.

Závěr je jednoduchý: Myšlení propalestinského aktivisty je z našeho hlediska drzost a hulvátství. Z hlediska kmenového uspořádání společnosti řízené islámem je však takovéto myšlení zákonité, správné a žádoucí. A my bychom neměli zapomínat, že v imigrační vlně, která se žene do Evropy, takto uvažuje zdrcující většina.