Poslankyně za KSČM Marta Semelová

Poslankyně za KSČM Marta Semelová Zdroj: Profimedia.cz

Taková rudá baba, ta se nezastaví před ničím

Na Zdenu Mašínovou, sestru známých bratrů Mašínů, podaly dvě komunistické poslankyně trestní oznámení. Žaloba je reakcí na říjnovou besedu se studenty Vysoké školy ekonomické v Praze, která se jmenovala Život a boj bratří Mašínů.

 

„Hned na začátku řekla, že činy svých bratrů vždy podporovala a schvalovala je, přičemž litovala, že se v důsledku svého fyzického postižení nemohla do jejich činnosti zapojit a pomáhat jim,“ říkají komunistické poslankyně Marta Semelová a Marie Nedvědová ve svém trestním oznámení.

 

Pokud jde o Mašíny, už jsem tu napsal svoje. Zkusím to jen shrnout do pár tezí:

1. Myslím si, že ozbrojený odpor proti komunistickému režimu byl správný a legitimní.

2. Mašínové ho dělali amatérským způsobem a vymknul se jim z rukou.

3. Mašínové nedali najevo lítost nad oběťmi. Sám jsem slyšel jedno české letecké eso z druhé světové války říkat, že je schopen odpustit nepřátelům, se kterými se setkal v čestném boji. Ostatně i staří Číňané říkali, že vítěz má plakat. Tady nic takového nevidím.

4. Řešit všechno podle toho, jestli byli Mašíni odvážní, nebo nebyli, nemá cenu. To se podstaty věci netýká.

5. Komunisté mají být zticha, protože jejich organizované zločiny jsou do nebe volající.

 

Komunistická drzost je skutečně podivuhodná. Mohli jsme je zakázat, donutit ke změně názvu a sebrat jim nakradený majetek. To by ale bylo tak všechno. Zorganizovali by se znova a byli bychom tam kde teď. Komunisté musí vymřít, mám na mysli politicky vymřít. Jinak ať si tu straší třeba do stovky.

 

 

Obě agilní soudružky, jež jsou členkami strany, která tu čtyřicet let vedla režim zákonem označený za zločinný, by udělaly lépe, kdyby svůj deformovaný smysl pro spravedlnost obrátily jiným směrem. Třeba k soudružce Polednové-Brožové, která má na rukou krev Milady Horákové. Polednové dal kapitalistický prezident milost, načež rudá baba po opuštění kriminálu, kam samozřejmě patří, pravila, že Horáková si za rozsudek může sama, protože se neměla přiznávat.

 

 

Takže, soudružky Semelová a Nedvědová, když už jste v tom žalobníčkování, připište si na papír taky soudružku Polednovou-Brožovou za schvalování komunistických zločinů. Jo a ještě připište samy sebe, když už jste členky partaje, co vychvaluje smrtonosného diktátora Severní Koreje. Ať šetříme naše lesy a nemusíme to rozepisovat na víc papírů.