Poslanec PČR a člen strany TOP 09 DOMINIK FERI, nejúspěšnější český politik na sociálních sítích

Poslanec PČR a člen strany TOP 09 DOMINIK FERI, nejúspěšnější český politik na sociálních sítích Zdroj: Thao Nguyen Phuong

Feri jak jsme na něj byli zvyklí.
Feri jak jsme na něj byli zvyklí.
Exposlanec Dominik Feri ještě se svým typickým afrem
Poslanec Dominik Feri (TOP 09) a ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) v Otázkách Václava Moravce (28. 2. 2021)
Poslanec Dominik Feri (TOP 09) v Otázkách Václava Moravce (28. 2. 2021)
15
Fotogalerie

Vladimír Mertlík: Sex je náš, dělá dobře mně i tobě... I Dominikovi Ferimu

Již druhý měsíc plní veřejný prostor skandál, v němž tehdy ještě člen Sněmovny Dominik Feri mívá čas od času potřebu si vrznout, bohužel v nesprávný čas na nesprávném místě. Detaily údajného řádění dovedly Feriho k odevzdání mandátu a zmizení z republiky – prý na dovolenou. 

Zlí jazykové ale tvrdí, že se válí na Heleně – prý svaté. Tvrdé odsudky jeho činů jsou téměř ze 100% dílem autorek, autoři opačného pohlaví – není to ale samo o sobě sprosté slovo? – ze 100% mlčí. Není divu! Autorky se někdy samy či skrze kamarádky staly terči nátlaku tzv. sexuálních predátorů – zatímco autoři se polemikou nechtějí sami dostat na mušku odstřelovaček. 

Také Zpětné zrcátko ví, že se pouští na tenký led, ale s ohledem na zkušenosti nemůže – bez ohledu na rizika – konat jinak. Nejde o to slepě hájit Feriho, který zřejmě není schopen s ohledem na genetický atavismus a vybavení svým postižením hnout. Navíc omluvy pro palčivou touhu rozsévače plnit povinnost zachování tlupy, kmene či národa v poslední době ztrácejí na váze. Sexuální kooperace se stala konfrontací – od muži prosazovaného fotbalového pravidla: „Nedáš – dostaneš!“ k preferované byznys verzi žen: „Nedáš – nedostaneš!“ 

Video placeholde
Kecy a politika: Je Feri prase? • reflex.cz

Neděje se tak ale vlivem morálního rozvoje, jak by se zdálo. Brzdou myšlenek filozofické školy Lucie: „Sex je náš, dělá dobře mně i tobě“ se stala průmyslová revoluce a rozvoj ochranných pomůcek. Ten otevřel sexu bránu rozkoše, ale také vyloučil obhajobu rozsévačů, že průnikem sledují jen blaho národa. Od chvíle, kdy člověk přestal flirtovat kyjem – ach, to kouzlo češtiny! – jsou tak věci složitější. I nadále by ale mělo platit, že muž není apriori vinen jen proto, že má kopí, stejně jako žena není vina jen tím, že má pastičku.

Dámy prominou, rozvoj lidské civilizace stojí a padá se souloží a přirozeností mužů je být tím, kdo ve snaze o jeho udržitelnost je ten aktivnější. Žena má právo selekce  best of partnera. Dle jakých měřítek ovšem zůstává věčnou hádankou, ale právo říci NE opravdu má. Ale jak poznat, kdy skutečně nechce a kdy říká zkraje NE proto, aby nebyla za nějakou „hop na trávu“? 

Platí-li civilizační řetězec – konzumace, legrace, kopulace, populace, evoluce – není pak odmítačka brzdou civilizace? Co „kdyby“ Eva řekla Adamovi ne? Návrh řešení kvalifikovaným souhlasem k souloži, může dát jen Honimír Mastipírko, který měl dosud pohlavní styk jen sám se sebou. Kdo ví, že pohlavní styk je párová disciplina, ví také, že formulovat jasný a čitelný (ne)souhlas pro každou situaci je nesmysl. 

Je věcí jednak vzájemné dohody, ale i flirtu, který je měnící se strategii ataků, ústupů a krycích manévrů obou stran zcela neuchopitelný. Je tu ještě jeden háček! Bude-li k souloži třeba kvalifikovaný souhlas, nebude oddací list generálním souhlasem s vymahatelným právem na konzumaci manželských povinností bez výjimek a migrén? 

Video placeholde
Reflexe Kalouska a Stoniše: Kalousek - Feri se zachoval odpovědně. Stoniš – do Česka bohužel dorazilo hnutí #MeToo • Reflex.cz

Pravda, smyli bychom tak svou hanbu, kterou na evropskou civilizaci vrhl Muammar Kaddáfí, když prohlásil: „Nepotřebujeme vaše zbraně, porazíme vás dělohami našich žen!“ Není nakonec Dominik Feri obětavější vlastenec než Klekí Petra vulgo Tomio Okamura, bílý otec Apačů (a Čechů), který v projevu hřímal, že řešením kauzy Feri je jen kastrace. Škoda, že u pana Hřímala je už pozdě, tam mělo ke kastraci dojít o generaci dřív. 

Dá se tušit, že Zpětné zrcátko je nyní terčem spravedlivého hněvu, zlehčujíc věci, jež nejsou k smíchu. Položme si tedy několik vážných otázek. Zpětné zrcátko sleduje skandál bedlivě právě očima Feriho obětí neboť stejně jako soudkyně z lidu – které sprostého podezřelého už popravily – u oněch znásilnění nebylo! Proto se ptá, kde byly furie neposkvrněného početí, když se jiný poslanec a ministr chlubil velikostí ohanbí i počtem „zářezů“. Proč investigativně nepátraly, kdo je oním sexpřízrakem magistrátu, před nímž se použitelné úřednice ukrývaly na WC? 

Díky padesáti letům zkušeností Zpětné zrcátko – jako řada kolegů z rock and rollu – ví, co znamená být ohrožován Feriho syndromem. Proto také ví, že Dominik je spíš než sexuálním predátorem jen sexuální štvanec, sameček přetékající testosteronem a sebevědomím postpubertálních pětadvaceti let. Exotický kohoutek na dvorku plném slípek, které si před ním natřásají peří pro jedno selfíčko. S odpovídající mírou ironie a sarkasmu – necítil se v některých chvílích Feri – s poníženým egem po odmítnutí a bolestí v tříslech i okolí jako oběť vyzývavé provokace? 

Feriho problém není v tom, že chtěl, ale jak chtěl, a to zůstává i po výpovědích údajných obětí velkou neznámou. Netřeba se divit, že o své hanbě několik let mlčely – nebylo čím se chlubit. Nelze ale necítit pachuť, že kampaň #FeriMeToo vypukla na startu horké fáze předvolební kampaně. Nelze nevnímat, že roli hraje nejen Feriho politická popularita, ale i barva dresu a možná i pleti. Mára je fakt pašák! 

Nic z toho ale Feriho neomlouvá, pokud se choval jako idiot – viz údajné barikády, zdrogování či verbální urážky po odmítnutí. To ale bude třeba nejprve prokázat policejním vyšetřováním. Loudění, škemrání o nahé fotky – to patří jen mezi tzv. vopruzní praktiky, které na pokojích kapel bývaly předmětem posměchu. Protože skutečný sexuální predátor – přesněji „lovec bobřích kožešin“ – nikdy nemarnil čas a neplodnou (doslova) debatu většinou ukončil slovy: „Tak si JI nech pro prince!“

Odporu dnešních obětí – včerejších fanynek – k finále večírků, jichž se dobrovolně zúčastnily – nebo byly jejich iniciátorkami – se dá rozumět. Obžaloby se ani slovem nezabývají příčinou vzniku situace, o tendenčnosti popisu nemluvě. Výpovědi dívek nejsou jen popisem utrpení obětí, ale především bezmezné husí blbosti. 

„Když párty skončila, Petra se s Dominikem Ferim ocitla sama na pokoji, kde se prý začal  teplický zastupitel dožadovat pohlavního styku, což několikrát odmítla. To prý ale politika nezajímalo.“, zní jedna výpověď. Holt, když párty skončila, měla Petra odejít s ostatními. Je zábavné, že na pokoji sama zůstala s Dominikem, pohlavního styku se dotyčný dožadovat jako teplický zastupitel. (sic!)

Slečna Markéta neměla problém u Feriho spát, ale údajně s ním nechtěla spát. Místo aby odešla, se proto svlékla a šla se sprchovat… (sic!) Natvrdlému Ferimu nedošlo, že se potřebuje jen vošplouchnout. „Vlezl ke mně do sprchy a začal se nevybíravě dožadovat sexu. Tlačil na mě. Prostor byl malý a prakticky jsem nemohla odejít. Nakonec to proti mé vůli a navzdory tomu, že jsem několikrát jasně řekla ne, udělal…“ 

Monika se s Dominikem seznámila v 16ti let, on byl o tři roky starší. Portály Deník N a A2larm mají prý konverzaci, v níž ji Feri nazývá „puberťačkou“ a chce se „hlavně vyvarovat jejím pubertálním řečem“. To je ale sexuální zvrácenost!  

„Když je vám šestnáct a někdo vám tohle opakuje, úplně se stydíte, zvlášť, když to je známý člověk," uvedla Monika. No to je ale hanba! Ještě, že se nestyděla a normálně, jak je u 16ti letých dívek pravidlem, přijela za poslancem Ferim do Prahy, kde strávili večer ve vinárně, pak přijala pozvání do bytu, jak to tak 16ti leté dívky s cizími muži dělají, aniž by napadlo, co může následovat. 

A vida, zrádný Feri se jí doma pokoušel dotýkat. To ale odmítla, a když chtěla odjet zpět domů, Feri jí na cestu nabídl k pití láhev známého nápoje s pomerančovou příchutí. No, nedejte si, když máte žízeň! Když se probudila, byla nahá a Dominik Feri ji měl osahávat. „Ležela jsem, nic neříkala, ztuhlá a strašně jsem se bála. Myslela jsem na to, že to aspoň bude rychle za mnou. Nedokázala jsem ale ovládnout tělo, jen jsem se lepila na studenou zeď, abych od něj byla co nejdál, ale on mě držel a osahával. Ani nevím, jestli jsme měli sex. Rozhodně vím, že mi do intimních míst strkal prsty, že na mě sahal, sahal na mě několikrát za tu noc,“ vypráví Monika, která v tom studeném bytě statečně vydržela až do rána.

Také Bára se u Dominika Feriho nebála přespat. Přivezla si za tím účelem pyžamo, ale když si v něm lehla do postele i s Dominikem, politik se jí začal dotýkat. Odmítla ho, ale byl údajně neodbytný a ptal se, proč za ním jezdila. To jsou otázky! Přišla si přece jen tak poležet v novém pyžamu. „Jednou rukou mi držel zápěstí a druhou mě najednou chytil pod krkem. Hystericky jsem se rozbrečela a v pyžamu utekla z bytu," uvedla Bára.

TOP 09 po odchodu Dominika Feriho zacelila díru na kandidátce koalice Spolu tím, že posunula kandidáty o jedno místo výš. Na Feriho místě je tak starosta Prahy 6, Ondřej Kolář. Ale pozor na něj, ten vyjebal i s Koněvem! 

A to je vše, co jsem dnes zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík