Christine nevinné dívce vydloubla prsty oči a přikázala Lée, aby udělala totéž i paní domu, což se také stalo.
Christine dostala doživotí a Léa 10 let. Christine ale oddělena od své sestry strádala a brzy ve vězení zemřela.
Léonie napadla sestry kvůli tomu, že špatná žehlička vyhodila v domě pojistky. Christine už toho měla tak akorát dost a vrhla se na přítomnou dceru paní Lancelin Genevieve.
Motiv brutálního zločinu je dodnes záhadou - obě dívky patrně trpěly psychickými poruchami. Podle některých zdrojů  dokonce paní domu načapala sestry, jak mají sex - proto ty vydloubnuté oči.
Příběh dvou sester z francouzského města Le Mans šokuje i ty nejotrlejší osoby. Dvě mladičké a tiché sestry zde ve 30. letech minulého století spáchaly dvě vraždy tak ohavné, až se jim nechce věřit.
9
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Paní domu přistihla zvrácené sestry při sexu, tak jí vydloubly oči!

Příběh dvou sester z francouzského města Le Mans šokuje i ty nejotrlejší osoby. Dvě mladičké a tiché sestry zde ve 30. letech minulého století spáchaly dvě vraždy tak ohavné, až se jim nechce věřit. Svou otravnou zaměstnavatelku i s její dceru zamordovaly a tak brutálně je zřídily, že je nepoznali ani jejich nejbližší. A proč? Povídá se, že je paní domu přistihla, jak spolu mají sex! A tak jí vydloubly oči.

Christine a Léa Papinovy pocházely z otřesných podmínek. Jejich matka neměla žádné mateřské instinkty, otec byl hrubián a pijan. Christine si vzala do péče její teta z otcovy strany, Léu, která se narodila o šest let později dostal do péče pro změnu strýc z matčiny strany. Kolem roku 1912 byla obě děvčata poslána do katolického sirotčince známého brutálním zacházením s dětmi.

Děvčata zde získala celou řadu dovedností v rámci péče o domácnost a jejich matka je pak nechávala zaměstnávat jako posluhovačky. Nikdy ale nebyla dost spokojená s platem, který dostávaly. Nakonec jim oběma našla zaměstnání v movité rodině v Le Mans, ke které se i nastěhovaly.

Obě byly pečlivé, tiché a slušné. S jejich prací bývali všichni vždy spokojeni. A dlouhé roky tomu taky bylo i s paní domu Léonie Lancelin. Později se u ní ale vyvinula deprese a své špatné nálady si vylévala na dívkách, které neustále za něco plísnila a nejednou je potrestala i fyzicky. K tomu došlo i osudného večera roku 1933.

Léonie napadla sestry kvůli tomu, že špatná žehlička vyhodila v domě pojistky. Christine už toho měla tak akorát dost a vrhla se na přítomnou dceru paní Lancelin Genevieve. Nevinné dívce vydloubla prsty oči a přikázala Lée, aby udělala totéž i paní domu, což se také stalo. Christine přinesla kladiva a nože a dvě nebohé ženy umučily k smrti. Podle policie celé martýrium tralo asi dvě hodiny!

Policie sestry našla v jejich pokoji, jak sedí nahé v posteli, krvavé kladivo s přilepenými vlasy leželo na židli vedle. Dívky se ihned přiznaly a ani u soudu nezapíraly. Christine dostala doživotí a Léa 10 let. Christine ale oddělena od své sestry strádala a brzy ve vězení zemřela. Motiv brutálního zločinu je dodnes záhadou - obě dívky patrně trpěly psychickými poruchami. Podle některých zdrojů  dokonce paní domu načapala sestry, jak mají sex - proto ty vydloubnuté oči.