Byla pilná žačka, zajímala ji tělesná výchova, plánovala dokonce studovat pedagogiku se zaměřením právě na tělocvik.
Sara o svých zločinec napsala knihu
Sekta na svém "ranči" zabila celou řadu lidí
185 cm vysoká, s platinově blond hřívou do pasu a v obepnutých džínách - do takové kočky byste asi nikdy neřekli, že má na svědomí několik rituálních vražd.
Saru policie zatkla a spolu s dašlími členy kultu ji v roce 1993 v Mexiku odsoudili na 45 let do vězení. Za vraždu Marka Kilroye ovšem zatím odsouzena nebyla...
13
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Sara byla pravou rukou ďábla. Studenta umučila k smrti a pak uvařila jeho mozek

Říkali jí Kmotra. Sara Aldrete se na konci 80. let minulého století stala jednou z nejobávanějších vražedkyň. Vedla sektu zvanou Narkosatanisté - kromě dealování drog prováděli i lidské oběti. Osudnou se jí stala vražda amerického studenta, jehož mozek sekta uvařila - proč se dodnes přesně neví. Za 16 vražd dostala trest 45 let ve vězení, kde zatím stále pobývá.

185 cm vysoká, s platinově blond hřívou do pasu a v obepnutých džínách - do takové kočky byste asi nikdy neřekli, že má na svědomí několik rituálních vražd. Sara se narodila v roce 1964 v Mexiku do dobře zajištěné rodiny, střední vystudovala v Texasu. Byla pilná žačka, zajímala ji tělesná výchova, plánovala dokonce studovat pedagogiku se zaměřením právě na tělocvik. Jenže to by se nesměla seznámit s Adolfem Constanzem, synem jiné zrůdy v sukni Delie González. Od matky se Constanzo naučil voodoo, které zahrnovalo i zvířecí oběti. González ho také vedla k obchodu s drogami, který Adolfo rozjel naplno. Místo zvířat se ale rozhodl obětovat lidi!

Saru zasvětil do drog, černé magie a krvavých obřadů. Když mu už dost nebyly kosti dávno zemřelých vyhrabané na hřbitově, začal zabíjet konkurenci v drogovém byznysu. Části jejich těl používal ve zvrácených rituálech. Často je také vařil v kotlíku, kanibalismu se ale nevěnoval. Sara mu byla pravou rukou, Adolfo z ní udělal svou zástupkyni v čele sekty.

Roku 1989 ovšem sekta překročila mez. Unesli amerického studenta Marka Kilroye, který byl v Mexiku zrovna na jarních prázdninách. Jedenadvacetiletého mladíka hodiny mučili a zneužívali. Constanzo mu nakonec rozsekl zezadu hlavu a krk. Poté mu vyndali mozek a spolu s kozí hlavou, kuřecími pařáty, želvou, bylinkami, podkovou, mincemi a zvířecí krví ho uvařili v kotlíku. Podle dohadů to mělo sektě buď umožnit kouzlit, nebo jim to mělo přinést inteligenci.

Jediné, co jim to ale přineslo, byla buď smrt nebo vězení. Constanzo odmítl strávit život za mřížemi, a tak přikázal svému poskokovi, aby ho zastřelil kulometem. Saru policie zatkla a spolu s dalšími členy kultu ji v roce 1993 v Mexiku odsoudili na 45 let do vězení. Za vraždu Marka Kilroye ovšem zatím odsouzena nebyla...