Říkali jí Skřetice z Colonia Roma nebo Holka rozparovač z Colonia Rom.
Vdala se za Carlose Condeho, se kterým měla dvě děti. Nechtěla se o ně ale starat, takže je dala k adopci
Její manžel chtěl ovšem děti zpět, Felícitas mu odmítla říct, kde děti skončily, což vedlo k velmi brzkému rozvodu.
Felícitas se odstěhovala do Mexico City a rozjela kariéru andělíčkářky a později i prodávala nechtěné kojence.
Za úplatu si vzala dítě do péče a za pořádnou sumičku ho prodala bezdětnému páru, který po děcku toužil. Jenže nabídka převyšovala poptávku, a tak Felícitas děti jednoduše vraždila
14
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Felícitas prodávala novorozence, ty které neudala, rozčtvrtila a hodila do odpadu

Říkali jí Skřetice z Colonia Roma nebo Holka rozparovač z Colonia Rom. Felícitas Sánchez Aguillón byla v dětství matkou po citové stránce tak zanedbávaná, že z ní vyrostla odporná bestie. Na svědomí má 40 až 50 životů malých dětí - vydělávala totiž ilegálními adopcemi. Cizí potomky prodávala bezdětným párům a ty, které neudala, vlastníma rukama zabila. Než ji dostihla spravedlnost, spáchala sebevraždu. 

Felícitas kvůli chladné matce emocionálně značně strádala. V dětství se například bavila tím, že trávila toulavé psy. Své travičské zkušenosti ostatně využila i v pozdějším věku. Ještě předtím se z ní ale stala licencovaná zdravotní sestra a v rané dospělosti se vdala za Carlose Condeho, se kterým měla dvě děti. Nechtěla se o ně ale starat, takže je dala k adopci. Její manžel chtěl ovšem děti zpět, Felícitas mu odmítla říct, kde děti skončily, což vedlo k velmi brzkému rozvodu.

Felícitas se odstěhovala do Mexico City a rozjela kariéru andělíčkářky a později i prodávala nechtěné kojence. Za úplatu si vzala dítě do péče a za pořádnou sumičku ho prodala bezdětnému páru, který po děcku toužil. Jenže nabídka převyšovala poptávku, a tak Felícitas děti jednoduše vraždila - škrtila je nebo trávila.

Jejich tělíčka pak rozřezala a spálila v kotli nebo je pohodila do odpadu. Roku 1941 ale v domě, kde žila, nahlásili místní potíže s kanalizací. Po sáhodlouhém pátrání odkryli ucpanou trubku plnou hnijícího masa a krvavých gáz. A mezi nimi i maličkou lidskou lebku. V bytě Felícitas pak policie objevila další lebku, dětské oblečení, fotografie miminek a další důkazy.

Felícitas zatkli s manželem a místním instalatérem, kteří měli být oba jejími komplici. Její obchody s dětmi byly veřejným tajemstvím, ale vraždy? Povedená trojice putovala do vězení, ale dřív než mohli Felícitas postavit před soud, spáchala sebevraždu. Ve věku 51 let se předávkovala léky.