40 mrtvých za sebou nechala mexická vražedkyně a wrestlerka Juana Barraza.
Její život byl od útlého dětství až neuvěřitelně strašlivý - už jako dítě neznala nic než násilí.
Kvůli nedostatku financí, kterým celý život trpěla se dala na dráhu zločinu. Krást jí ale nestačilo, a tak začala i vraždit.
Oblékla si bílé šaty a vydávala se za zdravotní sestru. Vloudila se ke starým dámám domů a pak je okradla. A zabila...
Policie dlouhé roky nedokázala pachatele vražd starých dam polapit. Domnívali se, že jde o muže, možná transvestitu.
14
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Wrestlerka z Mexika vraždila stařenky, protože ji matka prodala úchylovi za tři piva

40 mrtvých za sebou nechala mexická vražedkyně a wrestlerka Juana Barraza. Její život byl od útlého dětství až neuvěřitelně strašlivý - už jako dítě neznala nic než násilí. A tak není divu, že sama působila jen bolest druhým. Kvůli nedostatku financí, kterým celý život trpěla se dala na dráhu zločinu. Krást jí ale nestačilo, a tak začala i vraždit. Policie dlouhé roky tápala, nakonec ji ale dopadli. Byla odsouzena na 759 let do vězení.

Peklo pro Juanu začalo už v raném dětství, kdy ji matka alkoholička prodala za tři piva náhodnému muži. Ten ji roky znásilňoval - dokonce s ním byla dvakrát těhotná, ale v obou případech samovolně potratila. Poprvé už ve 12 letech! Když od násilníka utekla, vybírala si podobné typy za své partnery - bili ji a zneužívali.

Zpočátku se živila jako wrestlerka, ale to jí nevydělávalo tolik, kolik potřebovala pro sebe a své čtyři děti. Začala krást - nejdřív jídlo v obchodě, ale později vymyslela lepší plán. Oblékla si bílé šaty a vydávala se za zdravotní sestru. Vloudila se ke starým dámám domů a pak je okradla. A zabila...

Policie dlouhé roky nedokázala pachatele vražd starých dam polapit. Domnívali se, že jde o muže, možná transvestitu. Svědecké výpovědi byly zmatené, neshodovaly se a vedly je do slepých uliček.

Juanu dopadli až v roce 2006, kdy ji zadrželi, jak utíká z domu zavražděné. Jaké bylo překvapení, když místo muže zatkli „Slečnu ticho“, jak Juanu znali fanoušci wrestlingu. Od soudu dostala celkem 796 let! Podle znalců je nesmírně inteligentní, ale velmi chladnokrevná. Do svých obětí profilovala nenáviděnou matku a vůbec netušila, že provedla něco špatného.