Zatkli celou sedmičlennou rodinu. Silvia dostala trest 180 let ve vězení. Ostatní dostali 60 let.
Silvia pro Santa Muerte zabila tři lidi!
Silvia Meraz svůj nuzný život zasvětila kultu Svaté smrti, známé také jako Santa Muerte.
Kult této světice má 10 až 12 milionů následovníků a jde o jedno z nejrychleji rostoucích náboženství.
Své vlastní dcery přinutila k vraždám dětí, jejichž krev pak rozmazávaly po oltáři.
10
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Silvia obětovala kultu Svaté smrti kamarádku, vnuka a nevlastního syna. Vraždit přinutila vlastní dcery

Tak z téhle zrůdy se zvedne žaludek i těm nejotrlejším. Silvia Meraz svůj nuzný život zasvětila kultu Svaté smrti, známé také jako Santa Muerte. V Mexiku jde o známou světici a personifikaci smrti. A tak asi není divu, že Silvia se ji rozhodla uctít také smrtí. Aby se jí dostalo finanční přízně, obětovala Svaté smrti svou kamarádku, vnoučka (10) a nevlastního syna (10). Své vlastní dcery přinutila k vraždám dětí, jejichž krev pak rozmazávaly po oltáři.

Silvia Meraz žila životem podobným tisícům ostatních na severu Mexika - vyrůstala v chudobě, první děcko se jí narodilo už v 16 letech, vystřídala několik partnerů, se kterými měla celkem šest vlastních děti, další přijala za své.

Podobně jako mnoho jiných občanů Mexika uctívala Santa Muerte - Svatou smrt. Kult této světice má 10 až 12 milionů následovníků a jde o jedno z nejrychleji rostoucích náboženství. Věřící ji většinou uctívají u domácí oltářů drobnými dárky. Silvia ale v určitou chvíli ve svém životě uznala, že bude muset přinést větší oběť, aby jí světice pomohla k bohatým pozemským statkům.

Nejprve zabila svou známou Cleotildu Romero Pacheco. Pětapadesátiletá žena neměla žádné příbuzné a v okolí jen prodávala zmrzlinu. Silvia jí řekla, aby ze země sebrala bankovku v hodnotě 20 pesos, a když se seniorka ohnula, Silvia ji do krku zasekla sekeru. Usekla jí hlavu a vytékající krev z těla nabrala do nádoby. Tu pak rozmazala po oltáři Santa Muerte.

O půl roku později se rozhodla zabít desetiletého Martína, syna svého manžela. Opila ho a svou 13letou dceru přinutila, aby ho ubodala. I po 30 ranách nožem byl chlapec stále živý. Silvia provedla na oltáři rituál a podřízla mu žíly na rukách. Třetí obětí se jen o měsíc později stal rovněž desetiletý chlapec - její vnuk Jesús. Silvia chlapce násilím podržela na oltáři Santa Muerte a svou další dceru opět přinutila dítě zabít. Podle žalobce se vraždy zúčastnily i tři další děti ve věku 5 let, 2 a 1 rok. Minimálně byly svědky, možná ale také „přiložily ruku k dílu“. Oběma zavražděným chlapcům po rituálu Silvia uřízla hlavy.

Poslední zabité dítě bylo nahlášeno jako pohřešované, trvalo ale dva roky než policie objevila jeho tělo i mrtvoly dalších dvou zavražděných. A šlo jen o náhodu - policie zde vyšetřovala úplně jiný zločin. Zatkli celou sedmičlennou rodinu. Silvia dostala trest 180 let ve vězení. Ostatní dostali 60 let. Nejmladší Silviina dcera skončila v nápravném zařízení. Podle psychologů si dívka myslela, že podobné praktiky jsou normální...