Pratyusha Banerjee se kromě filmů objevila i v reality show.
Mladičká party girl ale neunikla krutému osudu. Roku 2016 ji našli oběšenou v jejím bytě.
Pratyusha Banerjee byla moderní hvězdou Bollywoodu
Mladičká party girl ale neunikla krutému osudu. Roku 2016 ji našli oběšenou v jejím bytě.
Doteď není jasné, co se vlastně stalo - mohl za její smrt její přítel, který ji prý přinutil jít na potrat a prodával ji? Nebo jsou na vině její rodiče, kteří ji kvůli penězům hnali do dalších a dalších projektů?
13
Fotogalerie

Tragické osudy bollywoodských hereček: Přítel ji prodával, rodiče dojili. Mladá kráska se pak oběsila

Pratyusha Banerjee byla typická hvězdička moderního showbyznysu. Spíše než ve filmech zářila v reality show a diváky oblíbených soutěžích. Ačkoliv navenek působila jako šťastné děvče v nejlepších letech života, vnitřně patrně velice trpěla. Její přítel ji prý podváděl a bil, přesto si ho chtěla vzít a založit s ním rodinu. Rodiče ji měli dloudobě tlačit do showbyznysu kvůli penězům. Když ji objevili v jejím bytě oběšenou, jen málokdo z jejích kolegů byl překvapený...

Pratyusha se poprvé v televizi objevila už v 19 letech ve dvou drobných rolích v indických seriálech. To jí otevřelo dveře k její životní roli - zahrála si hlavní ženskou postavu v telenovele Balika Vadhu. Čekala ji slibná kariéra, která ovšem skončila tragicky.

Krásná herečka brzy dostala nabídku na účast v soutěži ve stylu Stardance, ale ještě před natáčením odstoupila - prý se při tréninzích necítila příjemně. Hned na to se dostala do soutěže Bigg Boss, která je indickou obdobou Big Brother. Vypadla zhruba v polovině pořadu.

To jí ale dostalo do skutečného popředí zájmu. Jenže se slávou se pojí celá řada potíží. Pratyusha měla poměrně vřelý vztah k alkoholu a nejednou se objevila na titulkách novin v podroušeném stavu. Mezi jejími kolegy se tradovalo, že jí její přítel podvádí, ale ona si ho přesto chce vzít a mít s ním děti.

Její přítel měl navíc bránit její kariéře v rozvoji a dokonce na ni prý i vztáhl ruku! Když Pratyushu v roce 2016 našli oběšenou, nebyl to až takový šok. Policie případ uzavřela jako sebevraždu, její rodiče ale obvinili Pratyushina přítele z vraždy. Prodával ji prý jako prostitutku a donutil ji jít na potrat, tvrdili! A aby toho nebylo málo - onen muž pro změnu její rodiče viní, že ji k sebevraždě dohnali sami tím, že ji nutili k práci v showbyznysu, aby měli víc a víc peněz.