Yuri si vzal svou silikonovou pannu.

Yuri si vzal svou silikonovou pannu. Zdroj: Yuri Tolochko Instagram

Yuri si vzal svou silikonovou pannu.
Svatba Yuriho a Margo byla velkolepá.
Svatba Yuriho a Margo byla velkolepá.
Yuri si vzal svou silikonovou pannu.
Svatba Yuriho a Margo byla velkolepá.
21
Fotogalerie

Kazašský kulturista se po osmiměsíční známosti oženil se svou silikonovou pannou

Yuri Tolochko, narcistní kulturista z Kazachstánu, se v listopadu 2020 oženil po osmiměsíční známosti se svou silikonovou pannou. 

Panna se jmenuje Margo a o takovém životě, jaký ji Tolochko dopřává, jistě nikdy ani nesnila. Závidět ji ho mohou nejen její kamarádky ze silikonu, ale dokonce i živé ženy. Yuri si ji totiž opravdu hýčká a doslova ji nosí na rukou.

Jejich svatba, která se odehrála v listopadu 2020 v hlavním kazašském městě Astana, byla velkolepá. Přihlížela jí téměř padesátka svatebčanů a z novomanželů přímo čišelo štěstí a upřímná láska.

Velkolepé byly patrně i jejich líbánky, protože již na začátku prosince Yuri na svém Instagramu srdceryvně oznámil, že se jeho láska rozbila a patrně stráví celé svátky v nemocnici. 

Úžasný na celém příběhu Yuriho a Margo je především fakt, že je na sociálních sítích sleduje 110 tisíc followerů. To je 110 tisíc příležitostí, jak zamotat mladému člověku hlavu. Kam až se posune pomyslná laťka naší tolerance? Co budeme ještě akceptovat a vydávat za normální? 

Video placeholde
Výstava nahých mužů v Praze 17. 11. 2018 • Martin Bartkovský