Gina Stewart se v roce 2018 stala nejvíce sexy babičkou na světě.

Gina Stewart se v roce 2018 stala nejvíce sexy babičkou na světě. Zdroj: Instagram

Nestydatá babička Gina Stewartová (50)
Nestydatá babička Gina Stewartová (50)
Nestydatá babička Gina Stewartová (50)
Nestydatá babička Gina Stewartová (50)
Nestydatá babička Gina Stewartová (50)
33
Fotogalerie

Instagram ji vymazal kvůli odvážným fotografiím. Tuhle sexy babičku by si přál každý vnuk

Nevěříte? Je to pravda! Australanka Gina Stewart, která sice v září minulého roku oslavila padesáté narozeniny, ale její postavu by ji mohly závidět i dvacetileté slečny, byla v roce 2018 vyhlášena nejvíce sexy babičkou na světě. 

Gina pochází z australského Gold Coastu. Má celkem čtyři děti ve věku 29, 27, 25 a 6 let. A také čtyřletou vnučku. Do povědomí veřejnosti se zapsala svou účastí v australské soutěži krásy Maxim’s Finest Australia, kde se probojovala až do finále. A to i přes to, že všechny její soupeřky byly o polovinu mladší než ona. Ač nakonec na kýženou korunku nedosáhla, byla záhy po té vyhlášena za nejvíce sexy babičku na světě.

Tato senzace obletěla celý svět. Ginin Instagram začal okamžitě praskat ve švech a ona musela v rozhovorech stále dokola odpovídala na tu samou otázku, kolikrát musela navštívit plastickou chirurgii, aby ve svých osmačtyřiceti letech vypadala tak, jak vypadá. „Nechodím na botox ani na jiné výplně, věřím, že stárnout se dá i s grácií,“ odpovídala rezolutně Gina a dodala, že jediné umělé, jsou na ní prsní implantáty.

Okouzlena vlastní slávou nafotila tehdy Gina velmi odvážný erotický kalendář na rok 2019 s názvem „Téměř nahá“. Po jeho uveřejnění na Instagramu, ale přišla studená sprcha. Profil se 180 tisíci followery byl Australance smazán s odůvodněním, že jsou její fotografie nevhodné.

Gina se ale nevzdala, účet si založila nový, opět ho zásobuje pořádně lascivními snímky a její bujná ňadra sleduje téměř 300 tisíc fanoušků.

Prohlédněte si fotografie sexy Giny Stewart. Líbilo by se vám mít ji za babičku?