Ruska Kinsey Wolanski narušila utkání Ligy mistrů

Ruska Kinsey Wolanski narušila utkání Ligy mistrů Zdroj: Profimedia

Juri Andrade tak podle všeho učinil v sázce a pokutu 11 tisíc korun smáznul svou výhrou ve výši 8,2 milionu jako nic.
Proběhnout se v odhalujících plavkách po hřišti vás sice může stát pár tisícovek, vydělat na tom ale můžete mnohem víc! 
Proběhnout se v odhalujících plavkách po hřišti vás sice může stát pár tisícovek, vydělat na tom ale můžete mnohem víc! 
Proběhnout se v odhalujících plavkách po hřišti vás sice může stát pár tisícovek, vydělat na tom ale můžete mnohem víc! 
Někteří to dělají pro adrenalin, jíní pro peníze. Další touží světu něco sdělit prostřednictvím svého těla
23
Fotogalerie

Naháči na sportovních událostech. Nejde jen o pofidérní kratochvíli, ale často i o peníze

I když fotbal milujete, může sledování některých zápasů být nepředstavitelná nuda. Totéž platí i mnoha jiných sportech. Když pak na hřiště vběhne prsatá blondýna v zaříznutých plavkách, je to jednoznačně příjemné zpestření. A jestli si myslíte, že to tito lidé dělají jen pro adrenalin, tak se šeredně mýlíte. Proběhnout se v odhalujících plavkách po hřišti vás sice může stát pár tisícovek, vydělat na tom ale můžete mnohem víc! 

Spolu se sportovními zápasy zmizela i oblíbená kratochvíle některých jedinců - pobíhání v různých stupních nahoty po herní ploše při důležitých zápasech. Při dnešní úrovni zajištění bezpečnosti sportovních událostí je tato zábava už ale jen pro opravdové nadšence. Důvodů mají tito odvážlivci mnoho a často za nimi stojí peníze.

Dřív za pobíháním obnažené krásky po wimbledonovém kurtu nebo naháče po fotbalovém hřišti stála většinou jen touha po drobném vzrušení, možná opilost nebo sázka mezi kamarády. Dnes je však tato potřeba zviditelnění se často velice dobře zaplacená.

Asi nikomu neunikla před pár lety prsatá krasavice s černých jednodílných plavkách, které se jí zařezávaly všude, kde to šlo. Ruska Kinsey Wolanski narušila utkání Ligy mistrů, nevypadalo to, že by to divákům a ani hráčům nějak extra vadilo. Za své chování měla dostat pokusu ve výši 375 tisíc korun. Jenže svým činem vydělala mnohem víc. Na plavkách měla totiž reklamu na web pro dospělé své přítele Vitalije Zdorovetskiho, kterou odhadci vyčíslili na 80 milionů.

Narušitel letošního Super Bowlu v USA měl taky pořádně zaříznuté plavečky s reklamou na tutéž stránku Vitaly Uncensored. Hráče a většinu fanoušků ale potěšil o dost míň - pohled na potetovaného chlápka totiž mužské osazenstvo moc neocenilo. Juri Andrade, Vitalijův kamarád, tak podle všeho učinil v sázce a pokutu 11 tisíc korun smáznul svou výhrou ve výši 8,2 milionu jako nic. Juri i Kinsey si nejenže přišli na pořádné peníze, na Instagramu jim každému také přibyl kopec fanoušků. A pak, že se podobné kravinky nevyplácí.