Majitel Dennis Hof z BunnyRanch udělal svatostánek sexu

Majitel Dennis Hof z BunnyRanch udělal svatostánek sexu Zdroj: Profimedia

Moonlight BunnyRanch je nejznámější nevěstinec v USA
Místní prostitutka žalovala kvůli zavření nevěstinců guvernéra Nevady
Místní zaměstnankyně podporovaly Hillary při volbách v roce 2016
Ranč se objevil v oblíbené show kanálu HBO
Moonlight BunnyRanch je nejznámější nevěstinec v USA
18
Fotogalerie

Nejznámější nevěstinec USA: Televizní sláva, lechtivý protest proti vládě i skandální dražba panenství

Tak tenhle bordel má doslova všechno! Je tak starý a význačný, že se pyšní pamětní deskou. Prošla jím řada celebrit, objevil se i v oblíbené televizní show, pod jeho jménem vydražila jedna mladá dáma své panenství a teď jeho zaměstnankyně žaluje guvernéra Nevady, který nevěstince kvůli covidu zavřel. Navrhla mu dokonce, ať je nechá pracovat z domova.

Moonlight BunnyRanch je asi nejznámější bordel v celých Spojených státech a nezřídka plní i zpravodajské weby v zahraničí. Poprvé otevřel už roce 1955 a prvních 16 let fungoval tajně. Poté už stát Nevada začal postupně prostituci legalizovat, a tak se holky ani bordelmamá nemusely klepat strachy před příchodem zákona.

V roce 1992 nevěstinec koupil Dennis Hof a udělal z něj doslova svatostánek sexu. Roku 2002 zde HBO natočilo dokument o prostituci, po něm následoval druhý díl a dokonce i dvě řady seriálu. Kdo nezašel do BunnyRanch, jako by nebyl! Bývalý guvernér státu Minnesota a profesionální wrestler Jesse Ventura se přiznal, že si tam užil. Zpěvák skupiny Mötley Crüe po návštěvě ranče skončil za mřížemi, protože napadl svojí kněžku lásky.

Skandály, ale i zábavné události BunnyRanch provázejí dodnes. Před lety zde nabídli 50 prvním veteránům z Iráku sex zdarma, prý aby byli za patrioty - mezi zájemci byly i ženy. V roce 2008 prostřednictvím webu ranče 22letá Natalie Dylan vydražila své panenství. Později se vedly debaty, zda to celé nebyla jen reklama, protože ačkoliv se objevily nabídky za více než jeden milion dolarů, k „prodeji“ nakonec nikdy nedošlo.

Majitel Dennis Hof zemřel v roce 2018, to ovšem nikomu nebránilo ho o necelý měsíc později zvolit do Sněmovny reprezentantů. Získal 68,3 % hlasů. Loni byly kvůli pandemii covid-19 uzavřeny všechny nevěstince v Nevadě. To se pochopitelně nelíbilo jejich zaměstnankyním a jedna z nich dokonce žaluje guvernéra Nevady. Vadilo jí, že prostitutkám nedovolil ani práci z domova!