Mat LeBlanc

Mat LeBlanc Zdroj: Instagram/Ard Gelinck

Whoopi Goldberg
Macaulay Culkin
Ryan Reynolds
Tom Felton
Harrison Ford
29
Fotogalerie

29 celebrit, které se díky holandskému umělci setkaly bok po boku se svým mladším já

Holandský grafik Ard Gelinck umožňuje celebritám cestovat v čase. Rád totiž spojuje jejich starší snímky s portréty z mládí a to tak věrohodným způsobem, že fotografie vypadají jako zcela pravé. Díky jeho geniálnímu projektu se tak se svým mladším já mohl setkat například herec Matt LeBlanc, Julia Roberts nebo Paul McCartney.. 

Ard Gelinck se narodil v roce 1974 a vystudoval v nizozemském Almelu fotografii a malířství. Stal se z něj uznávaný marketingový odborník. Je autorem designu mnoha úspěšných reklam, ale jeho věhlas přesto překonal hranice vlasti až poměrně nedávno. A to díky jeho umění ve Photoshopu, kterému se naučil sám ve volných chvílích, kdy se nudil. 

Fotogalerii Gelincka jsme vám přiesli již před rokem. Mezi tím se ale rozrostla o další slavná jména. Grafik, který je mezi celebritami velice oblíbený, se totiž těmto fotomontážím věnuje již přes deset let a jak sám říká, jeho projekt zdaleka není u konce. Proč by také byl, když si díky němu zajistil popularitu a statisíce fanoušků na Instagramu. Tuto sociální síť umělec momentálně využívá především jako galerii svých děl. 

Podívejte se na další díla na Ardově instagramovém účtu.