Video placeholde
Reflex na 57. ročníku MFF Karlovy Vary
Reflex na 57. ročníku MFF Karlovy Vary
Reflex na 57. ročníku MFF Karlovy Vary
Reflex na 57. ročníku MFF Karlovy Vary
Reflex na 57. ročníku MFF Karlovy Vary
7
Fotogalerie

Vyfotit se na obálku, vyhrát drink zdarma, nebo vidět hvězdu. Zastavte se v Reflexu v Karlových Varech

Hlavním mediálním partnerem filmového festivalu v Karlových Varech je časopis Reflex už celou řadu let. I letos nás najdete, jako již tradičně, v prvním patře hotelu Thermal. A že je opravdu hned několik důvodů, proč za námi na festivalu zajít. Můžete tu totiž vyhrát drinky zdarma, vidět redaktory při práci, vyfotit se na obálku našeho časopisu a potkat tuzemskou nebo zahraniční filmovou hvězdu.

V prvním patře hotelu Thermal najdete Reflex Live Studio, kde redaktoři a reportéři Reflexu dělají během celého festivalu rozhovory se známými filmovými tvářemi a vy je tak můžete vidět při práci. Pokud nebudete mít zrovna štěstí, můžete si prohlédnout hvězdy z minulých ročníků. Hned naproti studiu je totiž opulentní fotografická výstava naší dvorní fotografky Nguyen Phuong Thao, která se sestává z obálek Reflexu, které vznikali přímo tady na festivalu ve Varech. Vidět tak můžete třeba Johnnyho Deppa, Julianne Moore nebo Michaela Caina. To vše na výstavě s názvem „Hvězdy KVIFF očima Thao“.

Ale to není všechno. Máme pro vás obrovskou prosklenou stěnu, díky které můžete i vy získat svou vlastní a originální obálku časopisu Reflex. A pokud se vyfotíte opravdu originálně, stačí snímek sdílet a můžete vyhrát drink nebo dokonce kávovar.

Jak soutěžit:

1. Vyfoťte se v 1.patře hotelu Thermal v Karlových Varech ve foto obálce časopisu Reflex

2. fotku zveřejněte na svém instagramovém účtu a označte účet @reflex_cz

3. přidejte #reflexcoverstar

Každý den vybereme nejlepší fotku. Jejího autora zveme na drink Americano by Reflex v KVIFF.TV parku. Ze všech soutěžních titulek vybereme tu nejlepší, která získá kávovar Vertuo POP.

Ale Reflex ve Varech to není jen první patro Thermalu. Vedle hotelu se nachází KVIFF.TV park, ve kterém každý den zpovídá své hosty moderátor pořadu Prostor X Čestmír Strakatý. Ve čtvrtek 6.7. od 12:30 pak můžete sledovat živé vystoupení Hodiny dějepichu. V sobotu 8.7. od 13:00 vystoupení Jana Studničky a Martina Bartkovského na téma Vary nejen v českém filmu.