Rohlík.cz bude mí na karlovarském festivalu stan s farmářským občerstvením, skvělými drinky i hlídáním dětí

Rohlík.cz bude mí na karlovarském festivalu stan s farmářským občerstvením, skvělými drinky i hlídáním dětí Zdroj: Rohlík.cz

Rohlík se stal hlavním partnerem karlovarského festivalu, kde nabídne skvělé občerstvení i zajímavý program

V dubnu 2022 se společnost Rohlík stala hlavním partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Pro návštěvníky otevře festivalovou zónu,  od 1. do 9. 7. ve Smetanových sadech a nabídne zde skvělé občerstvení, lounge pro Premium zákazníky nebo místo pro rodiče s dětmi. Součástí budou i soutěže a doprovodný program.

Tomáš Čupr a Jiří Bartoška o spolupráci

Filmový festival v Karlových Varech je srdcovou záležitostí zakladatele Rohlíku Tomáše Čupra, který k partnerství říká: „Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je pro mě osobně velkou událostí, kterou si jako jeho fanoušek nikdy nenechám ujít. V Rohlíku je pro nás zákazník na prvním místě a dennodenně pro něj tvoříme boží službu. A stejně tak vnímám i karlovarský filmový festival. Skvělá podívaná pro všechny návštěvníky a nezapomenutelný zážitek, který v každém zanechá spoustu dojmů. Takže když se letos naskytla příležitost být s Rohlíkem jeho součástí, přišlo mi to jako skvělé a samozřejmé propojení.“ Jiří Bartoška dodává: „Jsme rádi, že se v letošním roce stala jedním z hlavních partnerů festivalu společnost Rohlík, protože jde o renomovanou domácí společnost, která zároveň buduje své jméno i v zahraničí. Věříme, že spojení těchto dvou značek bude oboustranně přínosné.“

Unikátní stan s farmářským občerstvením, skvělými drinky i hlídáním dětí

Rohlík měl na přípravu své sekce pouze 7 týdnů, nicméně i přesto se jeho týmu povedlo dát dohromady unikátní prostor. V Rohlík zóně, která bude v provozu od 1. do 9. 7. ve Smetanových sadech, si návštěvníci budou moci dát skvělý snídaňový brunch, oběd i večeři, a to vše z farmářských produktů a privátních značek, které najdete na Rohlíku. Samozřejmostí budou míchané drinky a výběrová káva. Pro rodiče s dětmi bude ve stanu Rohlíček zázemí, kde najdou vybavený přebalovací a kojicí koutek, jídelní koutek pro děti s mikrovlnkou, ohřívačkou i sterilizátorem na lahvičky a také spoustu hraček i možností hlídání. Pro členy Rohlík Premium bude připravená Premium Lounge, kde budou probíhat nejrůznější workshopy s dodavateli i slavnými osobnostmi. Také si tu budou moci návštěvníci objednat nákup do Rohlík Pointu.

Soutěž o Festival Passy

Pro své zákazníky navíc Rohlík připravil soutěž o Festival Passy, které zahrnují vstupenky na filmy, jednodušší rezervaci míst, vstup na a KVIFF Talks, dopravu festivalovými autobusy a další skvělé výhody. Pro účast v soutěži stačí alespoň 3x nakoupit na Rohlik.cz do 28. 6. v minimální výši 1 000 Kč.

Rohlík.cz bude mí na karlovarském festivalu stan s farmářským občerstvením, skvělými drinky i hlídáním dětí