Ladislav Jakl

Ladislav Jakl Zdroj: Štěpán Mareš

Prezidentův tajemník Ladislav Jakl píše o lásce Reflexu

Tajemník prezidenta Klause Ladislav Jakl si píše takový blog. A na tom blogu se teď v příspěvku "Petr Holec z Reflexu mne vroucně miluje" pochlubil s tím, jak ho má Reflex - a zvlášť komentátor Petr Holec - rád. Nahlédněte do jeho duše.

 

„Tenhle Holec každé ráno napíše aspoň deset vět, ve kterých mne nějak nenápadně pochválí,“ píše na svém blogu na adrese jakl.blog.iDNES.cz. „Ty nejhezčí komplimenty se pak pokouší propašovat do svých článků a mnohdy mu to i projde, protože nějakými těmi nezdary se pravá láska přece odradit nenechá.“

 

 

O denní rutině Petra Holce v redakci Reflexu píše: „A zase úplně jindy jsem zaslechl, jak prý o něm kolegové říkají, že má v redakci na stole mou figurku a každých pět minut do ní píchne špendlíčkem. A že je tím úplně umanutý. Ale na to já musím odvětit, že svým vúdú rituálem jen maskuje, jak mne zbožňuje, protože doma má malý oltář s mou sochou z polystyrénu, do které vůbec nikdy ani trochu nepíchá.“

 

Závěrem pan Jakl věnoval úsilí vybudování přehledného archivu vět, v nichž hraje ve článcích Reflexu hlavní roli. Patří mezi ně například:

 

- Prezidentův tajemník Ladislav Jakl – zlý pán s legračními vlasy, jehož většina zná z televizích komediálních vstupů.

- Snad to bylo pivem, které miluje. Nebo duchem prezidenta Václava Klause, jemuž slouží. Anebo obyčejnou blbostí.

- Podívejte například, co se za léta na Hradě přihodilo Klausovu tajemníkovi Ladislavu Jaklovi: už klidně štěká i v TV.

- vedle tajemník Ladislav Jakl žehlil košile.

- Ladislavu Jaklovi, tajemníku prezidenta Václava Klause, se něco stalo s očima.

 


Chybí-li zde nebo na tajemníkově blogu vaše oblíbená věta o Ladislavu Jaklovi, neváhejte se o ni s Ladislavem Jaklem podělit - ať je jeho výčet kompletní.