Gauigin

Gauigin Zdroj: Ordrupgaard Museum

Ani jeden z mých tří mužů mě nechce jako matku pro své děti

Ahoj, na něco se vás zeptám. Znám pár mužů, s kterýma ráda flirtuji, či jak to říct... jenže je tu háček - všichni jsou zadaní, ať už je to dlouholetá přítelkně či manželka... ale jsou rádi se mnou, jelikož prý si se svou drahou polovičkou, kterou mají doma, už tak nerozumí, ba dokonce ani jeden ze tří s ní nespí (haha), ale z jednoho nedávno vypadlo, že jsem fajn a hezká holka, ale jako matku svých dětí by mě nechtěl. Druhý z nich řekl něco obdobného... nechápu to, já jsem pro ně ta "lepší, zajímavější" jak tvrdí, ale ani jeden z nich by mě nechtěl za manželku či matku dětí? Jako je mi 20, neuvažuji o rodině, ani vdávat se nechci, ale jde mi o ten princip či jak to nazvat. Kamarádky už se se mnou o tom odmítají bavit a nazvaly to, že jsem to já a můj pestrý výběr debilů, což mají asi pravdu, ale já i přesto mám ty kluky, muže ráda, či jak to říci... jen mě mrzí tohle, proč by rádi se mnou byli, když děti by chtěli stejně s tou nevýraznou, nudnou ženou? Díky za odpoveď, vaše věrná čtenářka Laura“

 

 

„V mládí jsem byl chudý, ale patřil mi svět. Teď mám jen peníze,“ říká stárnoucí oskarový herec Gene Hackman a já bych Vám skrze jeho moudrá slova ráda připomněla, v jak šťastném životním období se nacházíte. Je Vám krásných 20 let, o rodině zatím neuvažujete, vdávat se také nechcete, a tak není divu, že si pohodlně „randíte“ s několika zadanými muži, které si pro své potěšení vybíráte tak šikovně, že Vám od žádného z nich nehrozí, že by po Vás mohl chtít dlouhodobý vztah či dokonce děti.

 

Nesmíte se proto ale divit, že od Vás tito zadaní muži děti nechtějí. Když si vybíráte muže, kteří jsou z různých důvodů spokojeni ve svých dlouhodobých svazcích se svými partnerkami (třebaže „nevýraznými“ či „nudnými“), tak nemůžete čekat, že Vám tito muži budou chtít dělat děti, které – jak píšete – stejně nechcete.

 

 

Pro Vaše zadané muže jednoduše plníte funkci milenky. Jako k milence si k Vám tito muži chodí postesknout a postěžovat, skládají svou ustaranou hlavu do Vašeho klína, a protože jste pro ně – dle Vašich slov – „lepší, zajímavější“, jistě se s Vámi také mohou dobře pobavit a načerpat ve Vaší přítomnosti elán a energii do dalších dní.

 

Poradila bych Vám jediné. Nedělejte si zbytečné starosti s tím, co pro Vás teď stejně není aktuální. Užívejte si svého mládí, dělejte to, co Vás baví, sbírejte zkušenosti, poznávejte svět. A věřte, že až přijde čas, kdy se budete chtít skutečně usadit (a třeba i mít děti), sama začnete hledat mezi muži, kteří se také touží usadit, až narazíte na jednoho, který se bude chtít usadit právě s Vámi.

ALEX DOLEŽALOVÁ HROUZKOVÁ

 

 

 

Upřímně řečeno, po nějaké době už to není moc pikantní, když se kamarádka svěřuje dalším kamarádkám se svými avantýrami a potom chce ještě nějaké řešení. Žádné totiž není. Mít najednou několik mužů je možné, ale je otázka, k čemu jinému, než je milenecký vztah, byste je chtěla použít. Pokud už si ti muži někoho vzali a teď toho litují, zřejmě si nedokáží vybrat partnerku. Je podezřelé, že mluví o dětech se svými stávajícími a žádné s nimi pořád nemají. (Neznáme ovšem jejich momentální situaci, pokud se svými partnerkami nespí, mají asi ještě nějaký jiný problém. Takhle se těch dětí nedomohou.)


Buď ti muži kecají a vy se rozhodujete mezi lháři, nebo mluví pravdu, nepočítají s vámi dlouhodobě a ani nijak jinak, než sexuálně - a pak je stejně mít nebudete.

 

 

Sex je založen na vzrušení a vzrušení je spojeno s věcmi novými a dobrodružnými. Jenomže po letech - někdy už po roce - o sobě a na sebe vědí ti dva hodně. Vy také vycházíte hrát roli na jeviště, kavárny, parky, ložnice atd., ale to podstatné se odehrává v zákulisí, tedy doma. Tam se mimo jiné chodí v teplácích a vynášejí odpadky a odklízejí zbytky spáleného jídla. Vybičovat se na hodinu být vtipný, není těžké. Být vtipný dvanáct hodin denně a ještě ve společnosti jednoho a téhož partnera, není možné. V tomto ohledu jste jako objekt samozřejmě zajímavější. Aspoň zatím.

 


A proč vlastně říkáte, že vám vadí, že s vámi nepočítají pro manželství, když vy s nimi taky ne? Jako svobodná bytost dělejte, jak uznáte za vhodné, ale zkuste přitom nenapáchat žádné škody. Třeba to na vás praskne a on se k vám bude chtít nastěhovat a vy se po nějaké době vyděsíte, kdo to vlastně je.


Ta dobrá zpráva je, že máte dost času.

JAN JANDOUREK