Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Profimedia

Varování! V ulicích pobíhají agresivní, nervní a hladoví lidé v čelenkách. Raději nevycházejte z domu

Úderem prvního ledna se v ulicích začali objevovat agresivní lidé v čelenkách a běžeckých botách, kteří křižují ulice sem a tam, sledují svou tepovou frekvenci, nedbají zákonů ani slušného chování a verbálně i fyzicky napadají kolemjdoucí. Podle policie se navíc agresivita i hlad těchto lidí neustále stupňují.

„Šla jsem druhého ledna na nákup, koupit nějaké ředkvičky a maso. Hleděla jsem si svého, když tu do mě zezadu narazil nějaký neurvalec v legínách, běžeckých botách a čelenkou na hlavě. Okřikla jsem ho. On se zastavil, celý zrudnul v obličeji, začal mi nadávat a vzteky kopal do obrubníku. Vůbec se neovládal. Ládoval do sebe jednu nikotinovou žvýkačku za druhou, načež se trochu uklidnil a pokračoval v běhu,“ třesoucím  se hlasem vypověděla paní Irma, která se stala terčem agrese labilního běžce. A nebyla rozhodně sama.

„Cestou do práce jsem míjel muže v běžeckých botách, který chroupal celerovou nať. Už z dálky mi na něm něco nesedělo. V jeho očích se skvěl zmar, zoufalost a takový ten výraz, který říká, že nemá už co ztratit. Vůbec se nerozpakoval s tím, že by se mi snad vyhnul. V plném běhu si to mířil přímo na mě. Uskočil jsem na poslední chvíli. Rozzlobeně na mě křičel, že si mám dávat pozor na cestu, a zhnuseně při tom pojídal onen celer. Chvíli mi nadával a pak si všiml, že mám v ruce napůl snědený vanilkový řez. Vrhnul se na mě, řez mi z ruky doslova vylízal, potom se rozbrečel, že musí začít odznova, a běžel pryč,“ vypověděl další očitý svědek sílícího běsnění a agrese v ulicích.

Policie nestíhá přijímat stížnosti a dodává, že na současný nárust agrese v ulicích nemá dostatečné kapacity.

„My musíme řešit závažné zločiny, a ne podobné kraviny, že někdo na ulici do někoho vrazil. My jsme policie, my jsme ta přehrada, která drží všechnu šmíru a pobudy pryč od poctivých lidí. Jak se opovažují nás otravovat takovými nesmysly,“ rozohnil se tiskový mluvčí police Zdeněk Škrouhal, který byl natolik rozlícený stížnostmi lidí, že se vzteky klepal, až mu z obličeje popadaly  nikotinové náplasti.

V těchto složitých dobách se tedy nelze spolehnout ani na policii, neboť ta má nejen málo lidí, ale někteří z nich jsou rovněž nervní a agresivní a nejspíš i hladoví.

Agentura Modus uvedla, že agresivitou, hladem a zoufalstvím jsou z kraje nového roku postiženi lidé většinou sedavého zaměstnání, s vyšším vzděláním, kteří sledují moderní trendy ve zdraví.

Odborníci se shodují, že se jedná o takzvané ledňáčky. Tedy lidi, kteří si dali předsevzetí, že například přestanou kouřit, budou hubnout, běhat…

Tito lidé zažívají abstinenční příznaky či se potýkají s hladem, což jejich agresivitu živí. Odborníci jedním dechem dodávají, že do týdne se situace uklidní a ledňáčci to vzdají.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Nicméně tyto nešťastné jedince skutečně můžete potkat i v reálném světě. Mnohem strašidelnější je ale těchto 10 nejlepších hororů roku 2019.