Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou - ilustrační snímek

Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou - ilustrační snímek Zdroj: Facebook A. Babiše

Manželé Babišovi zvažují adopci sirotků. Premiérovi dochází děti, na které může přísahat

Premiér Andrej Babiš, který jako jediný český interpret a politik vyprodal několikrát Letnou, a jeho manželka Monika Babišová, která je manželkou jediného českého premiéra, který jako jediný český interpret a politik vyprodal několikrát Letnou, uvažují o adopci sirotků. Důvodů k adopci je hned několik, nicméně hlavním důvodem je skutečnost, že panu premiérovi prostě a jednoduše došly děti, na jejichž zdraví může přísahat, popřípadě které může poslat na dovolenou na Krym.

Již je to nějaký pátek, kdy premiér Andrej Babiš přísahal na zdraví svých dětí, že nebude nikdy zasahovat do práce Mafry. Potom tam byla menší aféra s uniklými odposlechy, které zavdaly spekulacím, zda pan premiér přeci jenom do práce Mafry nezasahoval. Od té doby Andrej Babiš přísahou na zdraví svých dětí šetří. Spíš je posílá na Krym. Místo přísahy na své děti pan premiér operuje se slovy jako „kampaň“ nebo „účelovka“ a podobně, což dost lidí začíná už otravovat. Těch kampaní a účelovek je prostě moc a Andrej Babiš to vycítil. Je potřeba obměnit svůj arzenál výmluv.

„Pan premiér se domnívá, že s kampaní si nevystačí donekonečna. Je potřeba zapojit silnější kalibr a to děti rozhodně jsou. Paní Babišová odmítá pro manželovu politickou kariéru obětovat své pěstěné tělo a těhotenství odmítla. V úvahu proto připadá jedině adopce či náhradní matka, což zase odmítá pan premiér. Zbývá jediná možnost, tedy adopce. Pan premiér počítá na každé volby minimálně s třemi dětmi, na jejichž zdraví může přísahat. Volební a mezivolební štáb však trvá na tom, aby pan premiér měl vždy nějaké to dítě v záloze, protože Kalousek a jemu podobní nikdy nespí, a kdo ví, co by na pana premiéra mohli zase všetečně vyšťourat.

Příští rok máme krajské volby, no a o rok později jsou ty parlamentní. To je minimálně osm dětí, které bude pan premiér potřebovat a na jejichž zdraví bude moci přísahat,“ sdělil médiím zdroj blízký Agrofertu.

„Ale to všechno za předpokladu, že pan premiér udrží na uzdě svou touhu po posílání svých dětí na Krym. On se v tom našel. Je to jeho koníček. Vzít své dítě a poslat ho na Krym. Někdo sbírá známky a pan premiér ve volném čase zase dělá tohle. Posílání dětí na Krym je jistě hezký koníček, nicméně mu to škodí v tom smyslu, že se sám ochuzuje o děti, na které může přísahat. Pan premiér měl dokonce podstoupit terapii, samozřejmě vysoce utajovanou, která by ho závislosti na posílání dětí na Krym zbavila.

Pokud svou vášeň posílání dětí na Krym pan premiér ovládne na nějakou rozumnou míru, odhady kalkulují s deseti dětmi do parlamentních voleb v roce 2021, což není zase tak moc,“ dodal ještě zdroj.

Jakmile si pan premiér nechá marketingově ověřit, jaké děti dneska u jeho voličů frčí (rasa, věk, pohlaví, náboženská příslušnost), může se se svou paní do toho pustit.

Nejen že bude mít opět na koho přísahat, ale fotografie lemurů s novými malými Babíšaty na Čapím hnízdě získají na Facebooku spoustu lajků a o to jde především.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že seriál Simpsonovi baví diváky už třicet let.