Tomio Okamura

Tomio Okamura Zdroj: Zbyněk Pecák

Podle průzkumu by se SPD nedostala do sněmovny. Musíme konečně sehnat nějaké imigranty, hřmí Okamura

Podle volebního modelu agentury Kantar by se SPD se ziskem 4,5 procenta nedostala do sněmovny, což rozhněvalo jejího předsedu Tomia Okamuru. Straně uškodila především absence imigrantů z Afriky na našem území, proti kterým Tomio Okamura dlouhodobě bojuje.

Okamura, který zastavil islám i diktát Evropské unie, tak musí bojovat s úbytkem voličů. „Za prvé bych nedělal unáhlené závěry na základě zmanipulovaného průzkumu agentury, který byl vytvořen na objednávku zlotřilé České televize. My máme jiné průzkumy. Svoje a lepší, podle kterých atakujeme dvacetiprocentní hranici. O tom ale úplatná média v čele s Českou televizí neinformují,“ čertil se Tomio Okamura na svém facebookovém profilu, který jako jeden z mála informačních kanálů není úplatný a od něhož vždy zazní pravda.

„I kdybych nedej bože připustil, že SPD klesají preference, musel bych se zamyslet nad způsobem prezentace našeho programu. Je možné, že některé naše myšlenky se mohou zdát voličům nesrozumitelné,“ narážel Okamura zřejmě na fakt, že svým voličům myšlenky musí předkládat výhradně v holých větách bez cizích slov a nejlépe psané capslockem.

Navzdory tomu, že Okamura veřejně pokles preferencí SPD bagatelizuje, vypadá to, že skutečnost je jiná.

„Pan Okamura celé dopoledne zuřil a nadával. Neustále opakoval, že se do toho musíme víc opřít a najít nějaké imigranty, jinak máme po ptákách,“ prozradil zdroj z SPD, který si nepřál být jmenován a upozornil na hlavní problém. Tedy že SPD strašila lidi imigranty, kteří ne a ne přijít, tím pádem se jich lidé přestávají bát a to je pro SPD špatně.

„Jakmile se uklidnil, začal pan Okamura jednat. Svolal nejužší vedení, kde rozhodl, že členové strany budou aktivně vyhledávat imigranty, kteří tu někde prý být musí. Po obědě jsme potom každý dostal nunčaky na obranu a mapu pravděpodobného výskytu imigrantů. Od té doby jsme všichni členové v terénu a hledáme a hledáme. Každý máme svůj rajón a v případě nálezu imigranta musíme tohoto jedince nejprve vyfotit a umístit na sociální sítě. Následně se jej máme pokusit zadržet a vyčkat příjezdu pana Okamury, který se s imigrantem vyfotí, aby všem ukázal, že zastavil hrozbu,“ dodal ještě zdroj, který si nepřál být jmenován.

Od pondělka tak v ulicích i lesích i přes nepříznivé počasí můžeme vidět členy hnutí SPD, kterak s nunčaky a mapou hledají imigranty. Lidé jim nosí v termoskách čaj a někteří jim přináší i deky na zahřátí. Není to žádný med, být členem SPD.

„Je to řehole, ale my to neděláme pro sebe. Děláme to pro Českou republiku a pro pana Okamuru,“ usmíval se promrzlý pan Pavel Ploutvička, člen ústecké buňky SPD, který s nunčaky a mapou obchází město již od ranních hodin.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je pomalost české justice.