SPD se štěpí, uprchlíci toho využili a přicházejí.

SPD se štěpí, uprchlíci toho využili a přicházejí. Zdroj: Profimedia.cz

Tři poslanci opustili SPD a v pohraničí se objevili imigranti. Musíme být jednotní, nabádá Okamura

Lubomír Volný, Marian Bojko a Ivana Nevludová, to jsou oni. To jsou odpadlíci z SPD, kteří štěpí vlastenecké síly Tomia Okamury. Tito tři poslanci, kteří opustili SPD, aby se vzápětí připojili k uskupení s názvem Jednotní Alternativa pro Patrioty, podle všeho oslabili vlastenectví a ostražitost českého národa natolik, že jen pár hodin po jejich odchodu z SPD zachytila fotopast na hranicích s Německem imigranta.

„Je to tak. Dospělého samce imigranta naše fotopast zachytila v krušnohorském lese v brzkých ranních hodinách. Zda byl samec na místě sám, či to byl jedinec z početnější smečky imigrantů, to nelze přesně určit,“ prozradil František Vostrý ze správy krušnohorského parku.

„Já to věděl. Kolikrát jsem to už říkal? Hodněkrát. Pořád tvrdím, že imigraci je potřeba zastavit za pomocí jednoty a vlastenectví. Jednoty a vlastenectví ale nedosáhneme tím, že budeme opouštět SPD a vstupovat do nějakého hurá spolku bez vize a ambicí. To je špatně. Poslanci Volný, Bojko a Nevludová se možná nevědomky zařadili k vlastizrádcům typu Drahoš anebo Merkelová,“ hřměl vzteklý předseda SPD Tomio Okamura.

Domobrana nakonec zabránila katastrofě

Okamura zvýšeným hlasem pokračoval: „Pamatujte, že se musíme spojit, a ne rozcházet. Teď to máte. Hned jak Volný, Bojko a Nevludová opustili SPD, byl na hranicích spatřen imigrant. Náhoda? Ani náhodou! Oni na to čekají. Jakmile projevíme slabost, nejednotu nebo byť jen minimální ochotu k multikulti, oni přijdou po statisících, obsadí naši zemi, zničí naše křesťanské hodnoty a postaví všude mešity,“ varoval se vztyčeným ukazováčkem. Jakmile Tomio Okamura dohovořil, okamžitě odjel se svým týmem do Krušných hor, aby mohl situaci na místě monitorovat.

Mezitím se v inkriminované oblasti zformovala domobrana. Na padesát odhodlaných vlastenců s nunčakami a holemi pročesávalo les ve snaze nalézt a eliminovat co nejvíce imigrantů. „Zatím máme jednoho. Byl převlečený za myslivce. Tvrdil, že je místní, a dokonce i podle občanky měl trvalé bydliště nedaleko odsud, ale tadyhle Franta má fištróna. Nepozdávalo se mu, že je myslivec nějakej tmavší než by měl běžný myslivec být. Podrobil ho křížovému výslechu a ano, proběhlo několik drobných donucovacích prostředků. Tak jsme ho zmlátili a teď ho kluci v dodávce odváží zpět do Iráku,“ pochlubil se Jindřich Navrátil, velitel místní domobrany, který na místě vyčkává příjezdu Tomia Okamury, aby se mu pochlubil úspěchem.

Krev nevinného myslivce na Volného rukou

„To víte, že máme strach. Ti imigranti jsou schopní všeho. Není zde bezpečno. Od rána je pohřešovaný pan Louda. Vášnivý myslivec, který se doposud nevrátil ze své pochůzky v lese. Obáváme se, že ho dostali imigranti,“ vzlykala paní Ludmila Strakatá, obyvatelka menší osady, která je vzdálená jen dva kilometry od epicentra zjevení imigrantů. Jak je vidno, není záhodno štěpit vlastenecké síly. Národ potřebuje jednu silnou a akceschopnou stranu a tou je bezesporu SPD. Jestlipak si například takový poslanec Volný uvědomuje, že má na rukou krev nebohého myslivce pana Loudy?

Jestliže chceme zachovat naše křesťanské hodnoty, musíme stát všichni za panem Okamurou. Jedině tak zastavíme celosvětově se rozpínající islám a zničíme diktát EU.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Imigranty v ČR sice stále nemáme, bývalý bijec imigrantů se ale v Nizozemí stal muslimem.