Další skupina imigrantů připlula, aby obohatila Evropany

Další skupina imigrantů připlula, aby obohatila Evropany Zdroj: facebook/humansofnewyork

Efektivní odpalování, iPhony zdarma, řešení feminismu – čím imigranti obohatí Evropu

Ať se nám to líbí nebo ne, ilegální imigranti přicházejí. Tedy ne tak úplně k nám, protože co taky u nás, že jo? Přicházejí do sousedních zemí. Lepších zemí, kde už mají uprchlíci nejen z Afriky nějaké to zázemí. Současná vlna imigrace má samozřejmě jak své stinné, tak i světlé stránky. Pomineme-li to, že na uprchlících si založili kariéru někteří politici (takhle z hlavy například Okamura nebo… Okamura), nalézt lze i další pozitiva. Pojďme se nyní podívat, v čem všem jsou muslimští imigranti lepší než my a čím dokážou obohatit Evropu.

Začněme tím, co je nejvíc na očích a co je zřejmé každému. Muslimští imigranti se mnohem lépe odpalují v metru než jakýkoliv jiný původní Evropan. Rovněž kvalitněji ovládají vystřílení hudebních klubů nebo redakci satirického plátku. Prostě jak je třeba se někde odpálit nebo něco vystřílet, muslim je na to ideální volba. Jasně, teď si říkáte, k čemu nám bude, když se někdo odpálí v metru anebo vystřílí hudební klub? Nikdy nevíte. Jednoho dne se takoví lidé můžou hodit.

Nezapomínejme rovněž na příliv inteligence. Podle řady prohlášení takzvaných vítačů a sarkastických poznámek opět takzvaných xenofobů se k nám z Afriky řítí samí lékaři, jaderní inženýři a matematici. To je přesně ta sorta osob, kterou Evropa potřebuje. Potřebujeme více doktorů, jaderných inženýrů a matematiků. Ruku na srdce, kolik znáte osobně jaderných inženýrů a matematiků? No moc jich asi nebude. Teď díky vlně muslimských imigrantů bude do pěti let připadat na každého občana Evropy pět až deset muslimských matematiků a sedm jaderných inženýrů. O lékařích ani nemluvě.

Pro každého Evropana iPhone zdarma

Věděli jste rovněž, že všichni imigranti mají iPhony? Říká se to. Když se to říká, tak to tak je. Oni k nám přicházejí s iPhony. Jako dar. Zadarmo. Oni nám je dají. Každý Evropan tak dostane zadarmo iPhone. Když kdysi Evropané přijeli do Afriky, přinesli jen otrokářství a kolonizaci, a to se tedy moc nepředvedli. Afričané však takoví nejsou. Oni nám přivezli iPhony.

Afričané jsou rovněž odolnější vůči některým africkým chorobám. Prostě proti nim mají vyvinutou imunitu. Až k nám z Afriky tyto choroby dotáhnou, budou to právě oni, kdo se s nemocí lépe vyrovnají. V tom jsou lepší než my.

Muslimští imigranti mohou vnést do Evropské společnosti nový náhled na svět. Vmísí svou kulturu mezi tu naši a tím pádem se ta kultura někam posune. Ti, co nadávají na přílišnou politickou korektnost se mohou těšit, neboť až se smísí kultura muslimských imigrantů s tou naší, žádná politická korektnost už nebude.

Neotřelý náhled na ženskou emancipaci

Už při samotném řešení jakýchkoliv problémů může Evropa od muslimských imigrantů jenom získat. Zatímco v Evropě se o problémech dlouze diskutuje, poukazuje se na ně a pak se možná začnou nějak řešit, muslimové problémy ukamenují anebo zastřelí.

V neposlední řadě imigranti také přináší neotřelý náhled na ženskou emancipaci. Už žádné metoo. Žádné feministky ani gender nesmysly. Světový řád se vrátí do zajetých kolejí. Muži budou pracovat, bavit se a žít a ženy budou zavřené doma v burkách spolu s ostatními manželkami jednoho muže, budou rodit a vychovávat děti a vůbec nebudou mít potřebu vyčítat manželovi, že to nádobí do myčky zase dal špatně a že se špatně umylo a že už toho mají dost, protože to je pořád dokola.