Tomio Okamura

Tomio Okamura Zdroj: fotomontáž Jan Ignác Říha

Díky Tomio Okamurovi se u nás loni postavilo historicky nejméně mešit. I imigranty zastavil

Posměšně mu říkají demagog, rákosník, populista nebo žluťásek. Teď ale Tomio Okamura vytřel všem posměváčkům zrak. Podle dostupných údajů bylo na našem území převážně díky aktivní práci SPD a především samotného Okamury v roce 2018 postaveno historicky nejméně mešit. Aby těchto úspěchů nebylo málo, máme zde i další zajímavý údaj, který však nelze ověřit, nicméně i tak si zaslouží obdiv. Díky mravenčí práci SPD, respektive Tomio Okamury, nepřišli imigranti a nezničili nám naše křesťanské hodnoty.

„Já věděl, že to Tomek dokáže. Víte, lidé mu nevěřili. Dělali si z něho srandu. Plivali na něho. Utahovali si z něho, že je napůl Japonec. No a teď? Teď si kráčím po městě a vůbec nikde nevidím žádnou novou mešitu. Je to náhoda? Určitě ne. To jen díky panu Okamurovi máme čistá města bez mešit a bez muslimáků, kteří by se nám tu odpalovali v metru a ničili naše křesťanské hodnoty,“ usmíval se pan Josef Krevar, ateista a člen vlastenecké domobrany, který obchází lesy s nunčaky a hlídá, aby se k nám nedostali imigranti.

Největší žijící Čech

Samotný Tomio Okamura si je vědom svého úspěchu, nicméně zůstává nohama na zemi a tvrdí, že jeho práce ještě není u konce. Na svolané tiskové konferenci, kam přišel v dobrém rozmaru a kam dokonce pustil zástupce médií, které obvykle nechává seřezat obuškem před budovou, přednesl sebevědomý projev: „Čísla nelžou. Nejméně postavených mešit v uplynulém roce nám dává signál, že svou práci děláme dobře. Já svou práci dělám dobře. Víte, lidé se mě ptají, jak to dělám, že jsem tak úspěšný. Já jim vždy tvrdím, že to je tou mou zarputilostí. Já se prostě budu vždycky bít za to, co mé voliče zajímá. Dneska je zajímají imigranti. Zítra zase třeba židé. Já to nedělám pro sebe. Já to dělám pro svou vlast. Chcete mě nazývat největším žijícím Čechem? Zakazovat vám to nebudu,“ pravil Okamura, načež sám sobě zatleskal a potom už obcházel novináře a nabízel jim svůj sushi kit za zvýhodněnou cenu.

Zastavit diktát Evropské unie

Nebývalý úspěch Tomio Okamury a jeho hnutí SPD donutil dokonce i některé české politiky, aby přehodnotili svá stanoviska a začali brát Okamuru konečně vážně. „Tomio Okamura ukázal, že co řekne, to platí. Nebojí se makat, což mi samozřejmě imponuje. Já rovněž hodně makám. Nechci předbíhat, ale Tomio Okamura si tímto husarským činem přímo řekl o nominaci do vlády. Gratuluji,“ vzkázal Andrej Babiš na dálku Okamurovi a nepřímo tak naznačil, že je čas přestat si něco nalhávat, vyrazit z vlády ČSSD a oficiálně potvrdit vládu ANO, SPD a komunistů.

Námluvy ANO a SPD nejsou ale aktuálně na pořadu dne, neboť veškerá pozornost je nyní věnována hlavně Okamurovi a jeho velkému vítězství. Vždyť nejméně nových postavených mešit v historii je jasným signálem toho, že ten kluk jeden ušatá to opravdu dokázal. Zastavil islám a k tomu podle všeho zastavil i imgraci. To nemá ve světě obdoby.

„Ještě zastavit diktát Evropské unie a mám splněno,“ usmíval se Tomio Okamura. Ono to není nereálné. Teď když Evropská unie vidí, čeho všeho Okamura dosáhl, jistě se zalekne a svého diktátu zanechá. Je to v jejím nejlepším zájmu, protože když se Tomek naštve, zastaví úplně všechno, na co si vzpomene.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou však jsou Okamurovy vládní ambice.