Andrej Babiš

Andrej Babiš Zdroj: Blesk:Jakub Poláček

Mimořádná schůze Sněmovny: Předseda ANO Andrej Babiš (ANO) se na své čtyřhodinové vystoupení vyzbrojil taškou a vodou (4.5.2022)
Mimořádná schůze Sněmovny: Předseda ANO Andrej Babiš (ANO) se na své čtyřhodinové vystoupení vyzbrojil taškou a vodou (4.5.2022)
Mimořádná schůze Sněmovny: Expremiér Andrej Babiš (ANO) kritizoval současnou vládu (3.5.2022)
Alena Schillerová a Andrej Babiš ve Sněmovně (4.5.2022)
Ke schválení nové normy je třeba podpory hnutí ANO, jehož předseda a expremiér Andrej Babiš podobný zákon v roce 2019 prosazovat. Na snímku je na návštětě u 601. skupiny speciálních sil.
16
Fotogalerie

ODS v preferencích dohání ANO, protože ji budou volit hlavně Ukrajinci, tvrdí Babiš

Podle posledního průzkumu agentury Kantar CZ se ODS v preferencích dotahuje na ANO, což samozřejmě nemohlo nechat chladným poslance Andreje Babiše. „Teď už to všechno do sebe zapadá. Je to jasné jako facka. ODS systematicky podporuje ukrajinské uprchlíky, čímž si je zavazuje k tomu, aby ODS volili. To je zoo zadarmo tady, děti přednostně do školek támhle a ono se to nasčítá. Vděční Ukrajinci potom u voleb nezapomenou a budou volit ODS,“ rozčiloval se poslanec Andrej Babiš, který se podle svých slov nebojí ozvat, když vidí nekalosti.

„Chudáci naši lidi na to dojedou. Fiala na ně kašle, protože ví, že u nich to má prohraný. Běžný a rozumný občan naší republiky Fialu volit nebude. Bude volit Babiše, protože ví, že Babiš maká pro ně. Pro lidi. Fiala a jeho vláda maká sama pro sebe. Těm jde jenom o to, udržet se u koryta, a to za každou cenu. Neštítí se zmanipulovat nebohé uprchlíky, aby dostali jejich hlas. Nic jiného než se nechat zvolit uprchlíky jim nezbývá, protože Češi je už dávno prokoukli,“ domnívá se poslanec Babiš.

„Celé to teď dává smysl. Podpora Ukrajiny, podpora uprchlíků na úkor našich lidí. Mnoho z nás si lámalo hlavu, proč to Fiala dělá, ale teď už to víme. On si kupuje volební hlasy Ukrajinců. Neskutečný populista, ten Fiala. Že mu není hanba. Ať shoří v pekle,“ přeje si pan Václav, obyčejný dělník, který na billboardech hnutí ANO tvrdí, že za Babiše bylo líp a že měl peníze na dovolenou. Teď za Fialy na dovolenou peníze nemá, a navíc odhalil, že je to všechno jeden veliký komplot, jak získat voličské hlasy.

„Sestřenice tety mojí kadeřnice zná chlápka, který na vlastní oči viděl, jak Fiala rozdával v hloučku ukrajinských uprchlíků peníze ze státní kasy spolu s volebními lístky, kde byla už předem zakroužkovaná ODS. To, že šlo o peníze ze státní kasy, dokazovalo, že je rozdával z krabice, na které byl nápis Státní kasa. Lidé, bděte. Já už fakt nevím, jaký větší důkaz potřebujete?“ rozčilovala se paní Ivana, která má jasné důkazy o tom, že ODS rekrutuje ukrajinské uprchlíky jako své voliče.

Paní Ivana spolu s dalšími lidmi, kteří nejsou ovce a bdí, odmítají tvrzení, že ukrajinští uprchlíci nemají u nás volební právo. Tuto informaci vnímají jako dezinformaci, kterou šíří prozápadní zmanipulovaná média. Navíc o uplácení ukrajinských voličů ze strany ODS mluví nejen Babiš, ale začíná o tom hovořit pomalu i Okamura, takže je to potvrzené z více stran a je to pravda.

ODS kašle na naše lidi a cpe peníze do uprchlíků z Ukrajiny, aby je uprchlíci ve volbách volili.