Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Twitter

Ruský prezident Vladimir Putin. (únor 2022)
Válečný zločinec Putin.
Vladimir Putin promluvil k zaplněným Lužnikám
Vladimir Putin promluvil k zaplněným Lužnikám
Vladimir Putin promluvil k zaplněným Lužnikám
17
Fotogalerie

Putin žádá úplnou detraktorizaci Ukrajiny. Ukrajinské traktory ohrožují naší existenci, tvrdí

Válečný zločinec Vladimir Putin připustil, že se invaze na Ukrajině nevyvíjí podle plánů, a takzvaně za pochodu mění své požadavky. Nejen že ruská armáda na Ukrajině nepostupuje ani vzdáleně, jak by si přál, ale ruská technika utrpěla značné ztráty, které jsou přisuzovány hlavně ukrajinským traktoristům, kteří Rusům odtahují tanky, děla i jinou vojenskou techniku.

„Naše vojenská operace na Ukrajinu má jediný cíl, a to zajistit bezpečnost pro Rusko. Podle potvrzených zdrojů Ukrajina dlouhodobě disponuje válečnými traktory, které přímo ohrožují nejen naše vojáky i techniku, ale i naše občany. Cílem naší vojenské operace je zajistit úplnou a bezpodmínečnou detraktorizaci Ukrajiny,“ pronesl Vladimir Putin při proslovu ze svého bunkru, kde seděl u stolu spolu s několika letuškami, které byly do proslovu přidány později v programu Malování.

Podle odborníků byl Putin díky úspěchům ukrajinské traktorové divize přinucen změnit svůj původní záměr o denacifikaci Ukrajiny. Zjistil totiž, že to je nejen úplná kravina, ale pod tíhou událostí je pro obyvatele Ruska změna rétoriky nezbytná. Už to totiž není ten agresivní západ, ale ukrajinské traktory, kdo vzbuzuje u Rusů strach.

Zatímco Vladimír Putin ve svém bunkru buduje systém zabezpečení proti útokům traktorů, zbytek světa obdivně vzhlíží k dobře organizované a bojeschopné ukrajinské traktorové divizi jako k budoucnosti válčení.

„Všichni Ukrajinu podceňovali, a to včetně Putina. Nikdo nepočítal s tím, že disponuje tak početnou a nebezpečnou traktorovou divizí, a nyní celý svět s otevřenou pusou sleduje, jak druhá největší armáda světa dostává takzvaně na prdel od obyčejných zemědělců. Je to něco nového, na co by se měly vyspělé armády ve světě zaměřit,“ domnívá se generál Zdeněk Hořava, který je expertem na válečné stroje.

Ukrajinské traktory se staly v oblasti válečných strojů horkým zbožím a prezident Ukrajiny Zelenskyj přislíbil v budoucnu jejich poskytnutí některým svým klíčovým spojencům, jako je Polsko, Česká republika anebo i třeba USA.

„Naše traktorová divize vedená generálem Alexandrem Zemedelskym je ten klíčový jazýček na vahách v této nesmyslné válce. Válečné traktory pod vedením generála decimují ruské štváče jednoho za druhým a páchají v řadách ruské armády bezprecedentní škody. Rusové s něčím takovým nepočítali a nevědí si s tím rady. Až tahle nesmyslná válka skončí, jsme samozřejmě připraveni odvděčit se za pomoc našim zahraničním přátelům. Jsme ochotni vám poskytnout nejen některé naše traktory, ale dodat spolu s nimi i naše špičkově vycvičené zemědělce, kteří v daných zemích obeznámí vojáky s tím, jak se s takovým bojovým traktorem zachází,“ ubezpečil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, že Ukrajina na pomoc nezapomene a je připravena se po válce odvděčit.

Do té doby však ukrajinská armáda nemůže postrádat ani jeden válečný traktor.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Ničivá válka na Ukrajině je však smutnou skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>