Covid na intenzivní péči.

Covid na intenzivní péči. Zdroj: Reuters

Demonstrace proti vládním proticovidovým nařízením i očkování na pražské Letné
Demonstrace proti vládním proticovidovým nařízením i očkování na pražské Letné
Demonstrace proti vládním proticovidovým nařízením i očkování na pražské Letné
Demonstrace proti vládním proticovidovým nařízením i očkování na pražské Letné
Demonstrace proti vládním proticovidovým nařízením i očkování na pražské Letné
22
Fotogalerie

Vysoká škola života omezuje provoz. Většina studentů je v nemocnici

S velkými problémy se poslední dobou musí potýkat Vysoká škola života. Vzhledem k tomu, že většina jejích studentů i absolventů je toho času v nemocnici, není koho učit, a proto dočasně zavírá.

„Je to nepříjemná situace, ale dalo se to čekat, že to tak dopadne. Jako jedna z mála vzdělávacích institucí se můžeme pochlubit největším poměrem studentů či absolventů hospitalizovaných v nemocnici tak nějak dlouhodobě. Za stávající vlny covidu naši studenti samozřejmě neváhali a plní nemocnice až po okraj. Na jednu stranu jsem na své ovečky hrdý, na druhou stranu však nemáme koho učit,“ smutní rektor Vysoké školy života Lubomír Vlasák.

„Naši studenti i absolventi se pyšní nejnižší proočkovaností v Evropě, což je samozřejmě dobře, protože nejsou ovce a oni celou tu habaďůru prokoukli. Jsem na ně hrdý, že používají selský rozum.

Zrovna včera mi volala naše absolventka, že je na přístrojích v nemocnici a že do ní chtějí prát nějaké nevyzkoušené léky a že ona není pokusný králík a že když se nikdo nekouká, vylévá to do umyvadla. Statečná žena, která se nenechala zlomit farmaceutickým lobby a věří svému vlastnímu úsudku, internetu a názorům fundovaných odborníků z naší fakulty. Dnes ráno ji odpojili od přístrojů a v pátek má pohřeb. Nejspíš ji ve vestibulu u nás necháme zarámovat její fotku na zeď hrdinů, kam vystavujeme absolventy, kteří se svým selským rozumem zasloužili o věhlas naší vysoké školy,“ plánuje rektor Vlasák.

„Jak už jsem říkal, spousta našich neočkovaných studentů i absolventů je na přístrojích v nemocnici. Mnozí zemřeli a jiní k tomu směřují.

Není to však jen neočkování, které našim studentům vtloukáme do hlavy v předmětu „Nevěření doktorům“, popřípadě v nejvyšším ročníku „Nevěření doktorům pro pokročilé“.

„Je to především hledání alternativ ke stávajícím lékům. Tak například jen za minulý týden se patnáct našich absolventů předávkovalo Ivermektinem pro koně. Šest z nich sice zemřelo, ale ani jeden neměl žádného parazita. Jedna paní dokonce řehtala.

Máme tu i několik studentů, kteří se pod nátlakem nechali očkovat a potom zalitovali a snažili se očkovací látku z těla dostat různými způsoby. Někdo zkoušel detox. Jiní šli tomu štěstíčku naproti a pili ředidlo. Jsou to všechno hezké lidské příběhy a já jako rektor našeho největšího vzdělávacího institutu mám samozřejmě radost, když studenti a absolventi zapojí selský rozum a informace z facebookových stránek typu „Léčíme se pomocí sudoku“, popřípadě „Na posrání pleny, na žloutenku čistidlo na bazény“,“dmul se pýchou rektor.

„Akorát že potom ti naši lumeni plní nemocnice, umírají a my nemáme pomalu koho učit,“ posmutněl závěrem rektor Vysoké školy života Vlasák.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že covid motá hlavu kdekomu.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>