Mimozemské vesmírné plavidlo si přiletělo pro Lubomíra Volného a odvezlo ho na jeho rodnou planetu

Mimozemské vesmírné plavidlo si přiletělo pro Lubomíra Volného a odvezlo ho na jeho rodnou planetu Zdroj: Reflex.cz

Poslanec Lubomír Volný během jednání Poslanecké sněmovny (13. 4. 2021)
Sněmovna o pandemickém zákonu: Poslanec Lubomír Volný si opět nevzal roušku (18.2.2021)
Lubomír Volný a Marián Bojko (SPD)
Poslanec Volný živě streamoval na Facebooku vyvádění ze Sněmovny
Lubomír Volný
9
Fotogalerie

Mimozemské vesmírné plavidlo si přiletělo pro Lubomíra Volného a odvezlo ho na jeho rodnou planetu

Jen pár měsíců před parlamentními volbami čelí politická strana Volný blok nepříjemnému problému. V úterý v dopoledních hodinách si totiž vesmírný koráb vyzvedl tahouna do voleb Lubomíra Volného a odvezl jej na jeho domovskou planetu.

„Normálně jsme se procházeli po ulici a s panem Volným přemýšleli, jak varovat občany před genocidou, kterou elity páchají svými vakcínami, jestli se pan Volný v Poslanecké sněmovně vydělá na řečnický pultík, anebo jen rozmaže své exkrementy v kantýně po zdi, když tu se zatáhla obloha, nad námi se vynořil neidentifikovatelný létající stroj, ze kterého posléze vyšel kužel zeleného světla, který pana Volného zachytil a vtáhl ho do lodi. Ta záhy i s panem Volným odletěla,“ posmutněla Jana Bobošíková, spoluzakladatelka strany, které opět osud sebral šance na úspěch ve volbách.

„Pan Volný ještě stihl vykřiknout, že ještě ne, že ještě není na planetě hotov a že domů nechce. Potom už byl pryč. Je to nespravedlivé. Já už chci konečně v nějaké volbě uspět. Tohle není fér. Proč zrovna já?“ sesunula se Bobošíková s pláčem k zemi a začala teatrálně mlátit pěstičkami do země.

Návrat Lubomíra Volného na jeho domovskou planetu je pro Volný blok opravdu nepříjemný, jelikož právě Lubomír Volný, kterému se přezdívá Okamura pro největší kretény, byl tahounem strany a měl urvat potřebný počet voličů, který by stačil na státní příspěvek. Bez Volného nemá partaj žádnou šanci na sebemenší úspěch.

„Přílet vesmírného korábu, který by Volného odvezl zpět domů, se dal očekávat, neboť na sebe pan Volný strhával až velkou pozornost. Zajímavostí je, že mimozemšťané vyzvedli Volného, ale nechali zde Mariana Bojka, který pochází ze stejné planety jako Volný. S největší pravděpodobností mimozemšťané usoudili, že pan Bojko je natolik bezvýznamný a bezcenný, že by na kosmické lodi akorát zbytečně zabíral místo, a nebylo tak nutné kvůli jeho vyzvednutí vynaložit jakékoliv úsilí. Pan Bojko byl zanechán na naší planetě na dožití,“ domnívá se ufolog Vratislav Molnár z českého institutu pro styk s mimozemskou civilizací.

Jakkoliv je návrat pana Volného na domovskou planetu oficiálně potvrzen z několika zdrojů, jeho fanoušci jsou přesvědčeni, že pan Volný do vesmíru neodletěl, ale že ho prostě a jednoduše smazal Facebook za jeho pokrokové názory a důkazy spiknutí, které elitám samozřejmě nevoní, takže se ho pokusily takto umlčet.

Video placeholde
Poslanec Lubomír Volný se pere ve Sněmovně • ČT24 Plus

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že se poslanec Volný chová jako mimoň.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>