Monika babišová utekla do Dubaje.

Monika babišová utekla do Dubaje. Zdroj: Instagram

Monika babišová jezdí do zahraničí často.
Monika babišová jezdí do zahraničí často.
Monika babišová jezdí do zahraničí často.
Monika babišová jezdí do zahraničí často.
Monika babišová jezdí do zahraničí často.
10
Fotogalerie

Babišové hrozila v Čechách smrt od muže ze Španělska, a proto utekla do Dubaje na nákup kabelek z Francie

Bez nadsázky mezinárodní přesah má incident vyhrožování smrtí premiérovi Andreji Babišovi a jeho rodině od muže, který byl zadržen ve Španělsku.

„Ano, je to tak. Útočník vyhrožoval, že mě a mou rodinu zastřelí. Jelikož je našeho policie na hovno a ochranka, kterou mi přidělil Hamáček nejspíš v žertu nebo s úmyslem, abych tu už dlouho nebyl, nevzbuzuje mou důvěru, vyslal jsem manželku do Dubaje, aby si nakupovala kabelky a byla tak v bezpečí,“ prozradil premiér Andrej Babiš, kterak měl zase jednou fištróna a postaral se o bezpečí své rodiny.

Zatímco byla manželka premiéra v utajení v Dubaji, odkud pravidelně přispívala na Instagram, policie zatkla podezřelého muže ve Španělsku.

„Je to tak. Ten muž už je zatčený a nebezpečí z jeho strany tak nehrozí. Díky mé prozřetelnosti je věc vyřešená a manželka je naživu. Její utajený pobyt v Dubaji, o kterém živě reportovala na sociální síti, byl tak velmi dobrý nápad a za to si zasloužím díky celého národa,“ ubezpečil Andrej Babiš, že si v dohledné době předá minimálně diplom a nejspíš bude jeho tvář zdobit i tisícikorunu. 

„Ačkoliv nebezpečí ze strany muže ze Španělska již pominulo, opatrnosti není nazbyt, takže vysílám raději svou manželku do bezpečí na Maledivy na soukromý ostrov, kde na ni žádný zlomený a pošahaný Čecháček nemůže,“ uklidnil veřejnost premiér Babiš.  

„Jestli se ještě někdo opováží vyhrožovat mně nebo mé rodině likvidací, nebudu se bát toho, poslat svou manželku třeba i na Havaj, vtyčil  Andrej Babiš výhružně ukazováček. 

V kontextu posílání členů své rodiny do zahraničí, aby je ochránil před šílenými střelci, vyvstává otázka, zda jeho syn, který byl přesunut na Krym, je v této lokalitě, aby zde byl v bezpečí on, či aby byl v bezpečí samotný Andrej Babiš.

Co se týče manželky pana premiéra, tak ta se k situaci nevyjádřila, neboť jí někdo na sociální síti napsal, že to je kráva a její manžel je kokot, takže Andrej  Babiš neváhal ani minutu a poslal Moniku Babišovou do Karibiku, dokud se situace u nás neuklidní a nebude zde opět bezpečno.

Jelikož nálada ve společnosti houstne, lidé ztrácejí trpělivost a nervy a premiér Babiš je podle velké části populace kokot i nadále, tak po dobu přetrvání kokotství Andreje Babiše a nevraživosti lidí vůči němu setrvá jeho manželka v zahraničí, kde bude kupovat kabelky a fotit se na sociální sítě zřejmě až do té doby, než Babiš půjde do vězení. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že nálada v Česku houstne.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>

Nadace Agrofert podle Moniky Babišové posílá dárky dětem i z dětských domovů, se kterými za normálních okolností nespolupracují. (prosinec 2020)Nadace Agrofert podle Moniky Babišové posílá dárky dětem i z dětských domovů, se kterými za normálních okolností nespolupracují. (prosinec 2020)|Jitka Sečková