Co je zárukou šťastného valentýna? Čokoláda, exmanžel nebo vibrátor?

Co je zárukou šťastného valentýna? Čokoláda, exmanžel nebo vibrátor? Zdroj: koláž reflex.cz

Co je zárukou šťastného valentýna? Čokoláda, exmanžel nebo vibrátor?

Valentýnský den je nejdebilnější svátek v roce. Už se prý infikoval i do Česka a v západních zemích se již od 14. století slaví jako den zamilovaných. Cha.

Posilovna mě obdarovala čokoládovými srdíčky, které jsem chtěla dát své asistentce. Kadeřnický salón mi svou lásku prokázal pytlíkem bonbónů, které jsem se zase rozhodla předat svojí „irské sestřenici“ Grace. Samozřejmě jsem obojí sežrala ještě v autě po cestě domů. Smrt čokoládě a sladkostem! K pořádné oslavě Valentýna je třeba schrastit nějakého zamilovaného chlapa, ale musí být do vás. Zamilovaný do jiné je vám k víte čemu. Udělala jsem tedy průzkum svých exmanželů. První exmanžel, Kanaďan, strávil valentýnský den úklidem domu své matky, která na tom není zdravotně dobře. No, aspoň udělal dobrý skutek. Zato druhý ex, Hovňous, to rozjel ve velkém. Už v 6 večer mi začal posílat selfíčka z hospody, kde slavil s kámošem Brucem a pivem Guiness. Po Guinessu přišly na řadu panáky Jagermaistera. To bylo velké lákadlo i pro jejich dalšího kámoše, který se obratem přidal a vyfotošopoval panákové foto tak, že Bruce držel v ruce obří vibrátor a Hovňous pětilitrový kanystr s lubrikantem. Foto bylo pokryto srdíčky, andílky a pusinkami. Toto jsem sledovala ze svého gauče, kde jsem romanticky jedla sama večeři a čuměla na Netflix.

Poletovala tam nějaká moucha, tak jsem ji zabila plácačkou a pak jsem trochu plakala, protože mi jí bylo líto, že umřela zrovna v den zamilovaných. Ale sorry, s..t na jídlo si nenechám. Grace slavila valentýna u počítače tvorbou excelových tabulek, neboť její manžel se před pěti dny urazil a neřekl jí proč. Takže on seděl uražený v ložnici a Grace pracovala. Moje dcera slavila s přítelem, kterému umřel pes, a tak pět dní vzlykal a ona ho utěšovala. Svobodná učitelka Aisling si sama doma otevřela pět láhví prosecca a všechny vypila. Další učitelka Anna si objednala sedm meníček z McDonalda a všechny je spořádala při sledování fitness videí. Prostě den romantiky. Fakt to neslavte. Hlavně nedávejte nikomu čokolády. Jsem ráda, že už to mám za sebou a že mohu pokračovat v oslavách dní nudy, přepracování a pomlouvání kolegyň v kabinetu. Happy Valentine’s Day!