Čirá radost řeznického řemesla | Reflex.cz
nahoru

Čirá radost řeznického řemesla

Darina Křivánková3. listopadu 2016 • 00:15
Masnou kuchařkou doporučujeme listovat v doprovodu kusu masa nebo alespoň uzenin,  i doušek piva přijde k duhu
Masnou kuchařkou doporučujeme listovat v doprovodu kusu masa nebo alespoň uzenin, i doušek piva přijde k duhu
• foto: 
foto darina křivánková

Mezi pestrými kuchařkami, které zaplavují pulty knihkupectví, lze objevit nenápadný klenot: drobnou knížku čtvercového formátu, jejíž titul zní Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka. Autor Michal Šanda si v ní dovolil zaspekulovat nad osudem slavného skladatele… A přihodil i vydatnou porci masných receptů. Je to nesmírně radostné, zábavné, a navíc užitečné čtení.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku

 

Nejčtenější komentáře
Články odjinud
Nejčtenější