Masnou kuchařkou doporučujeme listovat v doprovodu kusu masa nebo alespoň uzenin,  i doušek piva přijde k duhu

Masnou kuchařkou doporučujeme listovat v doprovodu kusu masa nebo alespoň uzenin, i doušek piva přijde k duhu Zdroj: foto darina křivánková

Čirá radost řeznického řemesla

Mezi pestrými kuchařkami, které zaplavují pulty knihkupectví, lze objevit nenápadný klenot: drobnou knížku čtvercového formátu, jejíž titul zní Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka. Autor Michal Šanda si v ní dovolil zaspekulovat nad osudem slavného skladatele… A přihodil i vydatnou porci masných receptů. Je to nesmírně radostné, zábavné, a navíc užitečné čtení.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!