Roman Vaněk napravuje peklo zvané česká gastronomie.  Má práci na víc než devět životů.

Roman Vaněk napravuje peklo zvané česká gastronomie. Má práci na víc než devět životů. Zdroj: Archív

„Ukážeme si, jak může vypadat vývar v dnešní, poněkud zrychlené době …,“ varuje Roman Vaněk v pořadu Peklo na Talíři
„Ukážeme si, jak může vypadat vývar v dnešní, poněkud zrychlené době …,“ varuje Roman Vaněk v pořadu Peklo na Talíři
„Ukážeme si, jak může vypadat vývar v dnešní, poněkud zrychlené době …,“ varuje Roman Vaněk v pořadu Peklo na Talíři
„Ukážeme si, jak může vypadat vývar v dnešní, poněkud zrychlené době …,“ varuje Roman Vaněk v pořadu Peklo na Talíři
Šéf Pražského kulinářského  institutu u sebe v kuchyni
7
Fotogalerie

V gastronomickém pekle

Šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk vzal reportéra Reflexu mezi kuchařské učně.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!