Zdroj: tiptrans.cz

Nákupy v cizině se vyplatí – Tiptrans pomůže díky virtuální adrese s jakoukoliv zásilkou

Chcete nakoupit v Německu nebo v Anglii a máte problém s doručením zboží do Čech? Využijte služeb přeposílání zásilek od Tiptrans.

Kdo zabrousí do e-shopů v Německu nebo v Anglii, je obvykle překvapen, o kolik lepší nabídku v nich najde. Týká se to i u nás fungujících řetězců, jakými jsou Next, H&M, Marks&Spencer, ale i DM drogerie markt. Některé tamní místní firmy zasílání do České republiky ignorují. Ale bývá i problém s výší poštovného. Třeba na Amazonu je běžné, že poštovné zdarma do České republiky bývá až od vyšších částek. Pro všechny tyto případy však existuje řešení: využijte službu přeposílání zásilky Tiptrans.

Jak přeposílání zásilek funguje?

Tiptrans vám poskytne virtuální adresu v daném státě, kam si necháte zásilku z místního e-shopu zaslat. Firma vám pak balík přepošle do Čech. Služba se hodí zejména, když e-shop do Čech nezasílá, nebo je zaslání drahé. V rámci daného státu přitom e-shopy obvykle zasílají zdarma, což se teď díky virtuální adrese v daném státě bude týkat i vás.

Skvěle služba přeposílání zásilek funguje i v případě, že kupujete například na eBay od více prodejců. Nechat si od každého zaslat zásilku do ČR za mezinárodní poštovné by vyšlo draze. Stejně tak, jako když nakupujete ve více e-shopech. Ty, jak jsme už zmínili, mnohdy v rámci dané země posílají dokonce zdarma. Takto si necháte vše poslat na svoji virtuální adresu v daném státě, kterou získáte od Tiptrans. Ten vaše zásilky zkonsoliduje a jako jednu vám ji pošle do Čech.

Virtuální adresa v cizině je užitečná i ve chvíli, kdy kupujete zboží, které nelze z licenčních důvodů do Čech prodat vůbec.

TIP: Nákupy v Anglii

Neumíte si s nákupem poradit? Tiptrans nabízí i asistované nákupy, kdy za vás celý nákup v zahraničí na klíč vyřeší.

Firma poskytuje službu virtuální adresy a přeposílání zásilek již v pěti státech ­– Čína, Hong Kong, Anglie, Německo a ČR. Češi dnes z hlediska nákupů nejvíce vyhledávají služby v Anglii a v Německu.

Přestože zaplatíte Tiptransu za jeho služby, na nákupech v zahraničí ušetříte

Například u běžného nákupu v německém e-shopu DM drogerie markt v hodnotě kolem 2000 Kč ušetříte oproti českému e-shopu kolem 400 Kč (osobní zkušenost autora článku). Markantní jsou rozdíly v ceně módního zboží. Stačí si snadno srovnat ceny anglických módních značek, za které je koupíte v Anglii a za jaké je prodává např. český ZOOT. Nemluvě o tom, že máte možnost využít extrémně výhodnější výprodeje v zahraničních e-shopech.

TIP: Nákupy v Německu

Spočtěte si, na kolik vás vyjdou nákupy v Německu a nákupy v Anglii z pohledu dopravy

· Cena dopravy Tiptrans z Německa

· Cena dopravy Tiptrans z Anglie

Cena služeb Tiptrans (virtuální adresa + přeposlání)

· Cena za virtuální adresu a přeposlání zásilky: 5 $ + poštovné

· Příplatek za konsolidaci více balíků (nezávisle na množství): 5 $