Jiří X. Doležal

Jiří X. Doležal Zdroj: Facebook.com

Jiří X. Doležal žije aneb omluva českým tro(t)llům

 Zaznamenali jste na Facebooku stránku oznamující mé úmrtí? Nejde ani o realitu, ani o můj výplod! Jde jen o malé připomenutí drobného nedodržení termínu, kterým mi čeští trollové připomínají, že jsem na ně zapomněl!

 

 

Před týdnem vyšel v Reflexu článek o českých trollech, kteří mimo jiné vytvořili stránky R.I.P. Miroslav Donutil, R.I.P. Karel Schwarzenberg, a kteří šikanují malého trollíka a vozíčkáře Aleše Sofína. Vzápětí se mi ozvali mailem dva trollové a nabídli spolupráci.

 

Předběžně jsme se dohodli na emailovém rozhovoru, ALE! Já tento týden musel dopsat velký materiál, jak jsem si nechal vylepšit erekci, druhý velký materiál o bídě na české venkově dokončuji, a navíc je zítra Cannabis Cup. Takže jsem na milé trolly prostě zapomněl.

 

 Trollové jsou tvorové důvtipní a vynalézaví, takže jsem na připomenutí nemuselo dlouho čekat. Byla jím stránka R.I.P. JXD. Ve středu odpoledne ji založil neznámý autor, a celkem dost lidí jí uvěřilo. Telefon jen drnčí. Proto jsem si udělal závěr, a veřejně trollům slibuju, že domluvené otázky pošlu do soboty. Ale to není jediný výsledek celé akce!

 

 Tím, že moji R.I.P. stránku trollové vytvořili, mne zařadili mezi takovou elitu českého kulturního a politického života, jako jsou Karel Schwarzenberg, Miroslav Donutil a Aleš Sofín. A to je zatím největší uznání, které mi někdo veřejně vyslovit!